lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2014 » Липень » 28

Дорогі співвітчизники!

Дозвольте привітати Вас із знаменним для всіх нас святом - Днем Хрещення Руси–України.
1026 років тому князь Володимир охрестив наших пращурів, зробив християнство державною релігією і через це увійшов в історію та нашу свідомість як Великий і Рівноапостольний.
Збулося пророцтво Святого Апостола Андрія Первозваного: «На цих горах засяє благодать Божа, і буде місто велике, і церков багато воздвигне Бог».
Київська Свята Софія та львівський собор Святого Юра, Києво-Печерська лавра та бахчисарайський Успенський монастир, численні храми древнього Чернігова та донецько- святогірська Свято-Успенська лавра – це символи глибокої віри українців у Воскреслого Хр ... Читати далі »

Переглядів: 575 | Додав: Sapelkin | Дата: 28.07.2014

Президент України Петро Порошенко відвідав Першу оперативну бригаду Національної гвардії у навчальному центрі «Нові Петрівці» під Києвом. Глава держави ознайомився з сучасними зразками озброєння та військової техніки, які будуть відправлені до зони проведення антитерористичної операції.

Петро Порошенко відзначив, що передані танки, найсучасніші матеріали, БТРи, найновітніші броньовані машини українського виробництва здатні виконувати завдання, які зараз постають перед нашим військом. «Кардинально змінилася тактика наших військових дій», - підкреслив Петро Порошенко, додавши, що така сучасна техніка дозволить захистити як мирне населення, так і військовослужбовців.

... Читати далі »

Переглядів: 536 | Додав: Sapelkin | Дата: 28.07.2014

У ці вихідні голова адміністрації Юрій Кучерук разом головним лікарем ЦРЛ Сергієм Шкрабою відвідали у Харкові сьомий батальйон територіальної оборони області, в якому служить десятеро хлопців із Теофіпольського та Білогірського районів. Відвезли їм повне обмундирування п’ятого класу захисту, харчі, воду, засоби гігієни, постільну білизну тощо.

Очільник району вважає, що тільки спільними зусиллями, підтримавши наших солдат, будемо мати  свої результати, і кожен крок, зроблений разом, наближає громадян до головної мрії населення України – до миру та злагоди.

... Читати далі »

Переглядів: 568 | Додав: Sapelkin | Дата: 28.07.2014

Літо у розпалі. Саме під час жнив та дозрівання зернових культур, різко підвищується небезпека виникнення пожеж на хлібних ланах, зернотоках, заготівельних пунктах та елеваторах. Дозріла на полях хлібна маса, солома та стерня є дуже сухою і легкозаймистою, особливо в умовах сухої, спекотної погоди та вітру. Невеличке джерело відкритого вогню може викликати велику пожежу і тоді результати багатомісячної напруженої праці багатьох людей пропадають миттєво, завдаючи при цьому величезних матеріальних збитків. Тому необхідно всім пам’ятати, що найменша людська необачність і легковажність може раптово призвести до пожежі та значної втрати врожаю. Як засвідчує статистика, основними причинами виникнення пожеж на хлібних ланах та побли ... Читати далі »

Переглядів: 611 | Додав: Sapelkin | Дата: 28.07.2014

На українсько-російському кордоні продовжуються спроби перешкоджання діяльності підрозділів Держприкордонслужби, функціонування пунктів пропуску та порушення режиму кордону, в тому числі нападу на прикордонні наряди та підрозділи сил АТО.
Спостерігається продовження нарощування військової техніки та підрозділів ЗС РФ поблизу кордону. Зокрема, 2 колони автомобільної техніки (з інтервалом 50 км) рухалися з м. Ростов-на-Дону в напрямку м. Гуково (або м. Донецьк). У першій колоні – 10 автомобілів, 6 гармат, 2 гаубиці, 1 ЗУ 22 та близько 100 чоловік. У другій колоні – 18 автомобілів «Урал», які транспортують 8 танків та 10 БМП. Крім того, було помічено 3 пол ... Читати далі »

Переглядів: 661 | Додав: Sapelkin | Дата: 28.07.2014

Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Липень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz