lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2014 » Липень » 29

Сьогодні голова райдержадміністрації Юрій Кучерук взяв участь у засіданні колегії обласної державної адміністрації. Перед початком роботи якого голова адміністрації Леонід Прус повідомив про кадрові призначення на Хмельниччині. Так наказом Генпрокуратури України від 18 липня прокурором Хмельницької області призначено Синишина Олега Романовича. Наказом Міністерства соціальної політики України від 03 червня директором Хмельницького обласного центру зайнятості призначено Черешню Сергія Сергійовича.
Крім того, начальником управління інфраструктури та туризму облдержадміністрації призначено Гуменного Олега Вікторовича, начальником управління молоді та спорту облдержадміністрації Мерлені Іріні Олексіївну.
Про підсумки соціаль ... Читати далі »

Переглядів: 573 | Додав: Sapelkin | Дата: 29.07.2014

Президент України Петро Порошенко провів зустріч з матерями та дружинами військових, що перебували у полоні бойовиків в місті Горлівка. В ході успішно проведеної операції 17 заручників були звільнені і сьогодні прибули в Київ.

Повідомляючи жінкам щасливу новину, Президент зауважив: «Ми боремося за те, щоб були звільнені всі українці, які перебувають в заручниках у бандитів та терористів. Попри те, що до хлопців ці нелюди застосовують тортури, наші військові мають дуже міцний дух і з честю витримують випробування».

... Читати далі »

Переглядів: 544 | Додав: Sapelkin | Дата: 29.07.2014

29 липня 2014 року в малому залі районної державної адміністрації відбулась нарада з головами селищних та сільських рад з питань проведення часткової мобілізації. В нараді взяли участь перший заступник голови районної державної адміністрації Петро Вільшинський, співробітник Шепетівського МВСБ України у Хмельницькій області Роман Затурець, військовий комісар Білогірсько – Теофіпольського  об’єднаного  військового комісаріату  Ігор Новосядлий.
Відкриваючи нараду перший заступник розповів присутнім про роботу, яка проводиться у районі у зв’язку з подіями, що відбуваються у нашій державі. Він наголосив, що першочерговими та пріоритетними завданнями районної державної адміністрації - координація ... Читати далі »

Переглядів: 606 | Додав: Sapelkin | Дата: 29.07.2014

Заступник Глави Адміністрації Президента України Дмитро Шимків представив створену Указом Президента Національну раду реформ. За його словами, цей консультативно-дорадчий орган має запровадити системну та якісну модель управління реформами, «щоб рішення дійсно приймалися і щоб у громадськості був механізм відстеження їх впровадження».

Д.Шимків відзначив, що сьогодні в Україні всі гілки влади мають структури, які займаються реформами, проте продовж тривалого часу значного просування в цьому напрямку не спостерігалось. Заступник Глави АПУ наголосив, що Нацрада не буде замінювати структури, які вже існують у державі, але буде координувати діяльність структур влади з розробки та впровадження реформ.

... Читати далі »

Переглядів: 453 | Додав: Inna | Дата: 29.07.2014

29 липня 2014 року відбулося засідання спостережної комісії при Теофіпольській райдержадміністрації, за участю представників громадськості, органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, інспекторів Теофіпольського РП Ізяславського МРВ КВІ УДДУПВП В Хмельницькій області, Теофіпольського РВ УМВС України.

Було розглянуто поведінку засуджених до покарань не пов’язаних з позбавлення волі, які перебувають на обліку в кримінально-виконавчій інспекції та проживають на території Теофіпольського району.

Заслухано характеризуючі м ... Читати далі »

Переглядів: 789 | Додав: Sapelkin | Дата: 29.07.2014

Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Липень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz