lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Липень » 28

Сьогодні голова облдержадміністрації Михайло Загородний провів розширене засідання колегії. Участь у засіданні взяв голова Теофіпольської райдержадміністрації Юрій Маєвський.
Перед початком зібрання Михайло Васильович поінформував, що до складу колегії введено президента Хмельницької торгово–промислової палати Наталію Бєлякову та директора ДП «Новатор» Анатолія Вдовиченка.
На колегії було розглянуто такі питання: про підсумки соціально-економічного розвитку області за І півріччя 2015 року; про стан реалізації в області державної політики у сфері пенсійного страхування; про внесення змін до обласного бюджету на 2015 рік; про нагородження Почесною відзнакою «За заслуги перед Хмельниччиною&raqu ... Читати далі »

Переглядів: 561 | Додав: Sapelkin | Дата: 28.07.2015

Президент Петро Порошенко зустрівся з представниками Архієпископа Константинополя, Вселенського Патріарха Варфоломія I, які прибули до України для участі у заходах з нагоди Дня хрещення Київської Руси-України та вшанування 1000-ліття упокоєння князя Київського Володимира Великого.
Президент привітав на українській землі у такий важливий день для України керівників Української православної церкви в США та Канаді – Митрополита Юрія (Каліщука), Митрополита Антонія (Щербу), Єпископа Даниїла (Зелінського) та представника УПЦ Данила (Білака).
«Молитва Вселенського Патріарха і його непорушна позиція на захист миру та єдності України допомагає нам зцілити рани, які наносяться Україні російською агресією та терористами ... Читати далі »

Переглядів: 520 | Додав: Sapelkin | Дата: 28.07.2015

Заступник голови райдержадміністрації Тетяна Фільчук взяла участь у засіданні постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, будівництва, житлово-комунального господарства, благоустрою та агропромислового розвитку Теофіпольської селищної ради. Були присутні депутати селищної ради, представники житлово-комунального господарства, агропромислового сектору, громадських організацій та державної автомобільної інспекції.

Розглянули звернення жителів с.Михнівка щодо відновлення руху вантажного транспорту вулицями смт. Теофіполь (об’їзними дорогами або центральною площею селища).

... Читати далі »

Переглядів: 510 | Додав: Sapelkin | Дата: 28.07.2015

Заступник голови райдержадміністрації Тетяна Фільчук взяла участь у заході приуроченому 1000-літтю з часу Успіння великого Київського князя Володимира.

На зустрічі, яка відбулась в Теофіпольській центральній районній бібліотеці, були присутні працівники відділу культури, районного будинку культури, центральної районної бібліотеки, районної дитячої та дорослої бібліотек, жителі громади.

Змістовний екскурс в історію присутнім провели Тетяна Григорчук – ведуча, бібліограф центральної районної бібліотеки та Олена Станчук - вчитель ... Читати далі »

Переглядів: 532 | Додав: Sapelkin | Дата: 28.07.2015

Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Липень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz