lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Липень » 01

Децентралізації українські громади чекають довгі двадцять три роки. Це те, що їм обіцяють, і це те, на що не вистачало рішучості в української влади. Рішучості наблизити владу до народу. Надзвичайно скоротити ту відстань, яка є між громадянином України і містом, де приймаються найважливіші рішення, для того, щоб забезпечити ефективне і комфортне існування української громади.
Всякому городу нрав і права,
Всяка імієт свой ум голова…
Можливо, саме цими словами видатного українського філософа Сковороди можна було би стисло передати суть нашої конституційної реформи з питань децентралізації. Для ... Читати далі »

Переглядів: 724 | Додав: Sapelkin | Дата: 01.07.2015

Про це на розширеному засіданні колегії зазначив голова облдержадміністрації Михайло Загородний, за результатами розгляду питання з організації роботи щодо призначення житлових субсидій в області, в якому взяв участь голова Теофіпольської райдержадміністрації Юрій Маєвський.

Михайло Загородний дав завдання головам райдержадміністрацій до 1 жовтня сформувати бази даних по зареєстрованим особам у домогосподарствах приватного сектору для подальшого подання управлінням соціального захисту населення необхідної інформації. Михайло Васильович також наголосив: «Необхідно налагодити роботу на місцях з представниками ПАТ « ... Читати далі »

Переглядів: 523 | Додав: Sapelkin | Дата: 01.07.2015

«Ми вступаємо в ключовий етап розвитку держави - внесення змін до Конституції України, які підсилять місцеве самоврядування», - сказав Віце-прем’єр-міністр - Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко в ефірі програми «Свобода слова» на каналі ICTV.

«Мене дивує, коли хтось говорить про намагання Президента узурпувати владу цими змінами. Вперше ми маємо можливість віддати владу на місця, вирішити це питання - взяти повноваження і отримати функції», - наголосив Віце-прем’єр-міністр України.

... Читати далі »

Переглядів: 442 | Додав: Sapelkin | Дата: 01.07.2015

Відповідно до Положення про Міністерство екології та природних ресурсів України, затвердженого Указом Президента України від 13.04.2011 №452/2011 та з метою: здійснення всебічного аналізу регіонального стану охорони навколишнього середовища, раціонального використання, відтворення та охорони природних ресурсів; здійснення екологічної оцінки регіонів та вироблення комплексної стратегії їх розвитку; оперативного реагування та забезпечення своєчасного розв’язання регіональних екологічних проблем; забезпечення інформаційної підтримки при прийнятті управлінських рішень, затверджено форму звітності «Екологічний паспорт регіону».
На виконання листа Мінприроди України Департаментом екології та природних ресурсів Х ... Читати далі »

Переглядів: 578 | Додав: Sapelkin | Дата: 01.07.2015

Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Липень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz