lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2016 » Лютий » 01

З метою організації захисту населення в сучасних умовах використовуються захисні споруди цивільного захисту (сховища, протирадіаційні укриття), а також найпростіші укриття.

Захисні споруди цивільного захисту – споруди, призначені для захисту (укриття) населення від засобів масового ураження в особливий період та від дії факторів ураження надзвичайних ситуацій у мирний час (далі - захисні споруди);

Вони розподіляються на сховища та протирадіаційні укриття та є основним засобом колективного захисту окремих категорій населення. ... Читати далі »

Переглядів: 506 | Додав: Sapelkin | Дата: 01.02.2016

Відродження національної економіки, розвиток фінансового ринку та вітчизняного ІТ-сектору, енергоефективність та житлово-комунальне господарство – найголовніші питання, що стоять перед Верховною Радою України на найближчі пленарні тижні. Про це заявив Голова Парламенту Володимир Гройсман під час брифінгу за результатами Погоджувальної ради у понеділок.

За його словами, завдання №1 для усіх гілок влади в Україні є розвиток національної економіки. "Навколо будь-яких розмов про будь-які подальші дії має бути запитання, як, яким чином, через які програми забезпечити зростання української ... Читати далі »

Переглядів: 395 | Додав: Sapelkin | Дата: 01.02.2016

Сьогодні, 1 лютого, голова райдержадміністрації Юрій Маєвський провів щотижневу нараду за участі першого заступника голови райдержадміністрації Петра Вільшинського, заступника голови райдержадміністрації Тетяни Фільчук, керівника апарату райдержадміністрації Олени Ковцун, голови районної ради Андрія Петринюка, заступника голови районної ради Романа Непотаса, керуючого справами виконавчого апарату районної ради Людмили Глов’юк, керівників районних установ і організацій, начальники відділів, управлінь, структурних підрозділів  райдержадміністрації, селищного голови, представника ЗМІ.

Про стан пожежної безпеки та дорожньо-транспортну ... Читати далі »

Переглядів: 525 | Додав: Sapelkin | Дата: 01.02.2016

Триває законотворчий процес реалізації Концепції реформи місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні.

Робочою групою при Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України підготовлено проект Закону України «Про засади та порядок вирішення питань адміністративно-територіального устрою України». Цей документ визначатиме, на яких засадах ґрунтується адміністративно-територіальний устрій України,  систему адміністративно-територіальних одиниць, категорії та типи населених п ... Читати далі »

Переглядів: 472 | Додав: Sapelkin | Дата: 01.02.2016

Під час робочої поїздки до Рівненської області Глава держави ознайомився з роботою Рівненської атомної електростанції. Спілкуючись із працівниками РАЕС, Глава держави зазначив, що енергетика – серед галузей-лідерів за темпами реформування. «Перше, чим ми можемо пишатися, – енергетичною незалежністю», – наголосив Петро Порошенко.

За словами Президента, всього за два роки Україна вийшла на «фантастичний результат», незважаючи на агресивні дії Росії. «Я вас вітаю. Ця зима була першою зимою, коли, незважаючи на те, що ро ... Читати далі »

Переглядів: 410 | Додав: Ira | Дата: 01.02.2016

Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz