lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2016 » Лютий » 15

Перший заступник голови райдержадміністрації Петро Вільшинський провів засідання робочої групи з опрацювання та комплексного вирішення питань реалізації державної політики у сфері раціонального використання та охорони земель в районі.

На порядок денний засідання виносилися питання: про надання дозволу на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) що посвідчують право користування на умова оренди на земельні ділянки із нерозподілених (не витребуваних) земель для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населених пунктів базалійської ... Читати далі »

Переглядів: 476 | Додав: Sapelkin | Дата: 15.02.2016

З кожним роком все далі і далі історія віддаляє нас від вогняних років афганської війни. Але час не підвладний викреслити з нашої пам’яті героїчні подвиги, приклади мужності і вірності військовому обов’язку, які продемонстрували тисячі відданих синів і дочок України, долею одягнених у солдатські шинелі.

Двадцять сім років тому сотні сімей, родин, де підростали майбутні солдати, з полегшенням зітхнули. 15 лютого 1989 року останній солдат перетнув афгансько-узбецький кордон біля містечка Термез. Відтоді ця дата увійшла в новітню історію як День пам’яті воїнів-інтернаціоналістів, День вшанування учасників бойових дій на територ ... Читати далі »

Переглядів: 893 | Додав: Sapelkin | Дата: 15.02.2016

Децентралізація владних повноважень в Україні, у порівнянні з деякими іншими реформами, що проводяться в Україні, займає лідируючі позиції. Такий висновок можна зробити з даних «Моніторингу прогресу реформ за 2015 рік», опублікованому проектним офісом Національної ради реформ.

Нагадаємо, за реалізацію завдань з децентралізації відповідальне ... Читати далі »

Переглядів: 533 | Додав: Sapelkin | Дата: 15.02.2016

У День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та у чергову річницю завершення виведення радянських військ з Афганістану Президент України Петро Порошенко вшанував пам’ять українських військових, які загинули під час бойових дій в цій країні. 27 років тому, 15 лютого 1989 року, також було завершено виведення радянських військ з території цієї держави.

Глава держави поклав квіти до Меморіального комплексу громадянам України, що полягли в Афганістані, а воїни почесної варти встановили квіткову композицію в національних кольора ... Читати далі »

Переглядів: 529 | Додав: Sapelkin | Дата: 15.02.2016

Дата виведення радянських військ з Афганістану – 15 лютого – стала днем вшанування всіх учасників бойових дій на території інших держав. Сьогодні, у 27-у річницю тієї незабутньої події, Ви як ніхто знаєте справжню ціну війни і миру. І як ніхто вмієте дорожити сьогоднішнім днем, усвідомлювати свою відповідальність за майбутнє, за долю прийдешніх поколінь.

Ми схиляємо голови перед тими, хто пролив свою кров заради забезпечення миру, та завжди будемо пам’ятати всіх тих, хто не повернувся. 

Спасибі вам, шановні учасники бойови ... Читати далі »

Переглядів: 443 | Додав: Sapelkin | Дата: 15.02.2016

Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz