lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2014 » Грудень » 10 » Агресія як прояв насильства
15:49
Агресія як прояв насильства

   У рамках акції  «16 днів проти насильства», яка проходить  з 25 листопада по 10 грудня та з метою привернення уваги громадськості до актуальних для українського суспільства проблем подолання насильства в сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, агресії серед підлітків в Новоставецькій ЗОШ І – ІІІ ст., Теофіпольській  ЗОШ - гімназії для учнів 8 – 10 класів спеціалістами Теофіпольського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Трайчун О.В., Скрильніковою Н. М. та завсектором ОПСФВ Служби у справах дітей Шайногою А.Г.  було проведено 4 профілактичі заходи з елементами тренінгу на тему: «Агресія як прояв насильства та шляхи її розв'язання», якими охоплено 60 осіб. Надавалася інформація про те, як можна захистити себе, свою гідність і свої права, куди необхідно звернутися по допомогу та підтримку при виникненні  різних складних життєвих обставин. За допомогою тренінгових вправ учні з’ясовували суть визначення агресії, насильства. Під час обговорення життєвих ситуацій, діти дізналися які є види насильства, хто є агресором та жертвою в даних випадках. Спеціалісти спрямовували старшокласників на популяризацію ненасильницької моделі поведінки, надали інформацію про нормативні документи з його попередження.. На завершення прозвучала притча «Все залишає свій слід», де учні погодилися, що  будь-який поганий вчинок лишає слід, який не загоюється, тому потрібно бути милосердними, добрими, щирими, толерантними один до одного, адже зло лікується завжди добром. 

   В рамках акції спеціалістами ТРЦСССДМ з батьками та членами їх сімей, де існує загроза насильства в сім'ї, проводилися  профілактичні бесіди та роз’яснювальна робота. В ході проведення бесід  надавались інформаційні, соціально – економічні  та  психологічні послуги. Адже, найкращим шляхом щасливого життя у сім'ї є порозуміння, повага, свідоме дотримання всіма її членами правових та моральних норм.

Теофіпольський районний центр

соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

Переглядів: 707 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz