lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2016 » Лютий » 4 » Хмельниччина: Місцевими бюджетами передбачено понад 37 млн. гривень на пільгові перевезення
09:40
Хмельниччина: Місцевими бюджетами передбачено понад 37 млн. гривень на пільгові перевезення

На сьогодні вирішення питання перевезень пільгових категорій населення в області є першочерговим. Саме тому, 3 лютого під головуванням першого заступника голови обласної державної адміністрації Василя Процюка, заступника голови обласної державної адміністрації Володимира Кальніченка та за участю голови обласної ради Михайла Загородного, керівників структурних підрозділів облдержадміністрації, голів райдержадміністрацій, міст обласного значення, перевізників, учасників бойових дій проведено засідання задля вирішення даного проблемного питання.

Протягом 2015 ріку було виділено субвенції у розмірі 55,5 млн. грн., на пільгове перевезення передбачено 46,9 млн. грн. Так на електричне перевезення – 19,8 млн. грн., на залізничне – 3,2 млн. грн., на автоперевезення – 23,9 млн. грн. Ці кошти були використані на міські перевезення у сумі – 10,1 млн. грн., на міжміські – 1,2 млн. грн., на приміські – 12,6 млн. грн.

Водночас, відповідно до Закону України від 25 грудня 2015 року «Про Державний бюджет України на 2016 рік» субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на компенсацію за пільговий проїзд окремих категорій громадян у 2016 році не передбачено.

«Тому, метою сьогоднішньої наради є остаточне вирішення питання порядку надання безкоштовних послуг з пільгового перевезення учасникам бойових дій, інвалідам війни», – зазначив Василь Васильович.

В області нараховується 459,8 тис. пільговиків, які мають право на пільговий проїзд, до зазначених категорій відноситься 17,8 тис. осіб, з яких учасників бойових дій – 12,8 тис. осіб та інвалідів війни – 5,0 тис. осіб.

На 2016 рік сесіями районних та міських рад передбачено 37 млн. 200 тис. грн. на відшкодування витрат за пільгове перевезення окремих категорій громадян.

Вже затверджено кошти на відшкодування витрат перевізникам у 3 районах (Віньковецькому, Дунаєвецькому, Старокостянтинівському) та у 6 містах обласного значення (м. Кам’янці-Подільському, м. Нетішині, м. Славуті, м. Старокостянтинові, м. Хмельницькому, м. Шепетівці) на суму більш як 29 млн. гривень.

Крім того, на чергових сесіях районних державних адміністрацій планується затвердити кошти на відшкодування витрат перевізникам у 9 районах (Білогірському, Волочиському, Городоцькому, Красилівському,  Кам’янець-Подільському, Летичівському, Новоушицькому, Славутському, Шепетівському) на суму 7 млн. 100 тис. гривень.

Відповідна грошова допомога затверджена у Хмельницькому районі на суму 903 тис. 700 грн. на І квартал.

Запровадження адресної грошової допомоги планується у 4 районах області Полонському, Старосинявському, Чемеровецькому та Ярмолинецькому.

Існує декілька районів, у яких наразі не передбачені кошти на відшкодування витрат за пільговий проїзд громадян та, в яких не здійснюють пільгові перевезення громадян.

Підсумовуючи  нараду Василь Васильович додав: «Ми повинні працювати та віднайти оптимальні шляхи вирішення цього питання та протягом тижня районні державні адміністрації і міста обласного значення мають прозвітувати, що зроблено у певному регіоні та місті».

В свою чергу обласна державна адміністрації проінформує про здійснену роботу у даному напрямку перевізників та пільгову категорію населення.

І. Коханець


Джерело: http://www.adm-km.gov.ua/?p=1614

Переглядів: 439 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz