lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2014 » Грудень » 1 » Люди на Донбасі все активніше виступають проти дій бандитів – Президент
16:13
Люди на Донбасі все активніше виступають проти дій бандитів – Президент

Президент Петро Порошенко наголошує на тому, що Україна не тільки виконала всі свої зобов’язання, передбачені Мінським протоколом, але і робить все, щоб не залишити в біді мешканців Донбасу. В інтерв’ю німецькій телерадіокомпанії ARD Глава держави зазначив, що люди на захоплених бойовиками територіях все більше розуміють, хто дійсно відстоює їхні інтереси.

«Люди бачать, що ці люди зі зброєю – звичайнісінькі бандити. Вони приходять, забирають, грабують, вбивають і при цьому не можуть забезпечити елементарні потреби людей», - розповів Президент.

Петро Порошенко наголосив, що мешканці захоплених територій все частіше вдаються до акцій протесту з вимогою, щоб бандити залишили їх рідний край. Він зауважив, що на підконтрольних бойовикам територіях не вистачає їжі, води і тепла, зруйнована банківська система і немає грошей, бо терористи все розікрали. Глава держави зазначив, що Україна, не отримуючи жодної копійки, постачає газ і електроенергію, вартість якої вже склала майже 700 млн доларів, спрямовує гуманітарну допомогу – їжу і медикаменти.

Петро Порошенко наголосив, що порушення бойовиками Мінських домовленостей призвело до численних жертв. Петро Порошенко зауважив, що на сьогоднішній день усі міжнародні місії, включаючи місію моніторингового спостереження ОБСЄ, офіційно підтверджують, що порушниками домовленостей є терористи, які обстрілюють мирні квартали, міжнародних спостерігачів, не дозволяють мирному процесу повернутися на Донбас. Президент повідомив, що сьогодні у підвалах бойовиків залишається більше 600 українських військових і цивільних громадян, включаючи жінок та дітей. У зв’язку з цим Петро Порошенко наголосив, що Україна наполягає на виконанні домовленостей всіма сторонами.

Крім того, Президент розповів, що бандити організовували так звані пенсійні тури, коли люди отримували виплати на звільненій від терористів території, а потім ці гроші відбирались. «Треба провести місцеві вибори, відновити порядок, і Україна негайно почне виплачувати: але буде фінансувати пенсіонерів, а не бандитів, які грабували зі зброєю в руках і відбирали гроші», — наголосив Петро Порошенко. Президент підкреслив, що єдино можливий шлях вирішення ситуації на Донбасі — мир, політичний процес, вибори. «Якби окупаційні війська покинули нашу територію, мир і спокій прийшов би на територію України за 2-3 тижні. Так само як це відбулося на звільнених територіях», — сказав Глава держави.

Переглядів: 553 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz