lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Липень » 14 » М.Загородний: «Жителі Хмельниччини повинні почуватися захищено, а інвестори мати максимально прозорі умови роботи»
08:27
М.Загородний: «Жителі Хмельниччини повинні почуватися захищено, а інвестори мати максимально прозорі умови роботи»

Питання діяльності органів виконавчої влади та місцевого самоврядування із забезпечення обороноздатності, законності, правопорядку і боротьби з корупцією та залучення інвестицій в економіку області обговорено сьогодні на нараді під головуванням очільника облдержадміністрації Михайла Загородного. На нараду були запрошені голови райдержадміністрацій, міські (міст обласного значення) голови та керівники силових відомств області. У нараді взяв участь голова Теофіпольської райдержадміністрації Юрій Маєвський.
«Основні питання, які розглядають на сьогоднішньому засіданні, взаємопов’язані. Якщо ми говоримо про громадську безпеку, то повинні подумати про те, щоб в нас не було проявів сепаратизму, щоб в нас була максимальна безпека для життя наших громадян. Ми маємо спільно працювати аби зупиняти будь-які дії, які можуть вносити дисбаланс в спокійну ситуацію на теренах нашої області», - сказав Михайло Васильович.
І звичайно, коли буде спокійно, область буде приваблива для інвесторів.
В ході наради прокурор Хмельницької області Олег Синишин наголосив: «Неправомірне розпорядження державним та комунальним майном, землями сільгосппризначення, іншими об’єктами суспільної власності, не лише позбавляє державу та громаду передбачених законом доходів від їх використання, а й ставить у невигідні умови добросовісних підприємців, відлякує потенційних інвесторів».
Він також звернув увагу на додержанні законів у бюджетній системі, тендерних закупівлях за державні кошти. На вказаному напрямку органами прокуратури області розпочато 29 кримінальних проваджень, до суду пред’явлено позовів на суму майже 9 млн. гривень, половину з них задоволено. До бюджету вже сплачено 3 млн. гривень.
Як зазначив Олег Синишин, лише спільним заходами органів прокуратури, внутрішніх справ та служби безпеки триває активна наступальна робота з протидії корупції в регіоні. Як результат органами досудового розслідування у першому півріччі розпочато 28 корупційних кримінальних проваджень, у яких особам повідомлено про підозру, справи щодо 27 корупціонерів уже розглядаються в суді.
В свою чергу зважаючи на останні події в Закарпатській області, начальник управління МВС України в області Микола Семенишин повідомив, що в нашому регіону виявляються факти незаконного поводження зі зброєю: вилучено понад 11 тисяч набоїв різного калібру, 2 гранатомети, 39 одиниць вогнепальної зброї, майже 5 кг вибухових речовин. Він наголосив на тому, що поза увагою не залишаються протидія гральному бізнесу, боротьба з незаконним обігом наркотиків, забезпечення охорони громадського порядку.
Микола Семенишин також повідомив, що важливим кроком в напрямку забезпечення порядку в області буде встановлення системи відеонагляду, на що планується виділити 2 млн. гривень. «Ми усі працюємо в режимі підвищеної готовності. Необхідна взаємодія з владою є», - сказав він.
Свої пропозиції щодо співпраці також висловили начальник управління СБУ в області Анатолій Будовіцький, голова обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України Віталій Олуйко, обласний військовий комісар Сергій Присяжнюк, перший заступник начальника Головного управління Державної фіскальної служби України в області, який здійснює координацію діяльності підрозділів податкової міліції Андрій Банашко, начальник Хмельницької митниці ДФС Іван Бережнюк, перший заступник начальника Головного управління ДСНС України в області Дмитро Бондар.
Підсумовуючи засідання, голова адміністрації Михайло Загородний наголосив: «Переконаний, що на теренах області будуть реалізовуватися усі завдання, поставлені Президентом, у спільній роботі правоохоронних органів та влади, щоб виконувати свої обов’язки, аби жителі Хмельниччини почувалися захищено, а інвестори мали максимально прозорі умови роботи».

 

За матеріалами веб-сайту Хмельницької ОДА

Переглядів: 432 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Липень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz