lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Липень » 24 » Михайло Загородний поспілкувався із жителями Теофіпольського району
16:17
Михайло Загородний поспілкувався із жителями Теофіпольського району

Голова облдержадміністрації Михайло Загородний побував з робочою поїздкою у Теофіпольському районі. На кордоні Теофіпольського та Красилівського районів поважного гостя з запашним українським короваєм зустрів голова районної державної адміністрації Юрій Маєвський та заступники голови райдержадміністрації. 

Перед початком виїзного прийому Михайло Васильович мав змогу оглянути новий реанімобіль, подарований Теофіпольській центральній районній лікарні директором  благодійної Християнської місії «Нова Надія» Іллею Сівчуком.

Михайло Загородний провів виїзний прийом громадян у Теофіпольській районній державній адміністрації. До очільника області звернулося 14 заявників. Проблеми, які порушували жителі району стосувалися працевлаштування; надання матеріальної допомоги; встановлення електро та газових лічильників; перерахування пенсії; водопостачання села Ульянове; нарахування індексації працівникам дошкільного навчального закладу «Зіронька» та проведення ремонтних робіт дитячого майданчика в ДНЗ; ремонт доріг; обмеження проїзду вантажними автомобілями по вул. Івана Франка; щодо незакриття центральної районної аптеки; виділення коштів на ремонт Теофіпольського центру первинної медико-санітарної допомоги; щодо виготовлення технічної документації на виділення земельної ділянки під кладовище в с. Коров’є; щодо виділення додаткового приміщення для військомату.

В ході конструктивного діалогу звернення розглядалися і вирішувалися на місці, а матеріали з питань, які потребують більш детального вивчення та опрацювання, передані на розгляд відповідним структурним підрозділам райдержадміністрації, службам району та області для вирішення.

Михайло Загородний зауважив, що кожне звернення перебуватиме на його особистому контролі до остаточного вирішення. Всі питання будуть розглянуті згідно норм чинного законодавства із залученням відповідних фахівців.

По завершенні виїзного прийому громадян голова облдержадміністрації відвідав ТзОВ «Україна-2001», «Святець», ФГ «Кунчанський». Також Михайло Загородний мав змогу ознайомитися з роботою Святецької Червонохресної лікарні.

Голова райдержадміністрації Юрій Маєвський подякував голові облдержадміністрації Михайлу Загородному за візит у Теофіпольський район. Зокрема, за проведення виїзного прийому громадян, в ході якого багатьом жителям громад було надано ґрунтовні відповіді та роз’яснення проблемних питань з якими вони звернулися до очільника області.

Переглядів: 700 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 3.2/5
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Липень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz