lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Грудень » 27 » Микола Азаров: Україна прагне якнайшвидше врегулювати умови імплементації Угоди з ЄС
11:05
Микола Азаров: Україна прагне якнайшвидше врегулювати умови імплементації Угоди з ЄС
Україна не ставить перед собою завдання перегляду положень Угоди про асоціацію з Європейським Союзом, для нашої країни важливі умови її імплементації. На цьому наголосив Прем’єр-міністр України Микола Азаров під час телемосту «Українська промисловість: реалії та перспективи» з представниками промислових підприємств Харківської, Запорізької, Сумської та Кіровоградської областей.
«Ми не ставимо зараз перед собою завдання перегляду угоди. Однак, умови її реалізації, імплементації можуть лягти в основу наших переговорів», - зазначив Микола Азаров.
Він наголосив, що українська влада змушена була піти на призупинення підготовки до підписання Угоди про асоціацію з ЄС та створення зони вільної торгівлі, оскільки це дозволить у процесі переговорів мінімізувати ризики для вітчизняних підприємств після підписання угоди.
«Наша продукція повинна бути конкурентоспроможною на європейському ринку. Саме по собі усунення ввізних мит нічого не дасть, якщо наша продукція не користуватиметься попитом, якщо вона не відповідатиме технічним параметрам, якщо вона за ціною не буде конкурувати з продукцією європейських країн… Тому наше завдання модернізація основних фондів, впровадження новітніх технологій - це завдання нашої конкурентоспроможності», - заявив Микола Азаров.
При цьому він доручив Віце-прем’єр-міністру Юрію Бойку скоординувати цю роботу та підготувати для Уряду пропозиції, на основі яких можна було ж розпочати роботу з експертами Єврокомісії.
Прем’єр-міністр також підкреслив важливість тристоронніх переговорів України, Росії та ЄС на цю тему. При цьому він зазначив, що під час його візиту до Москви 24 грудня РФ у черговий раз підтвердила свою готовність для участі в таких переговорах.

Словник: Імплементація
Переглядів: 636 | Додав: Sapelkin | Теги: Угоди з ЄС | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz