lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Липень » 2 » На засіданні колегії районної державної адміністрації
14:15
На засіданні колегії районної державної адміністрації

Під головуванням голови райдержадміністрації Юрія Маєвського проведено чергове засідання колегії районної державної адміністрації, за участю першого заступника голови райдержадміністрації Петра Вільшинського, керівника апарату райдержадміністрації Олени Ковцун, керуючого справами виконавчого апарату районної ради Людмили Глов'юк, начальників управлінь, відділів райдержадміністрації, керівників підприємств, установ, організацій, сільських, селищних голів району, представників засобів масової інформації.

Розпочинаючи засідання колегії Юрій Францович представив присутнім новопризначеного заступника голови райдержадміністрації Тетяну Фільчук.

Також, наголосив на посиленні стану виконавської дисципліни, персональної відповідальності за виконанням завдань та доручень згідно своїх посадових обов’язків, відповідальної підготовки документації відділами, структурними підрозділами райдержадміністрації.

«В сьогоднішній час потрібно думати не про власні інтереси, вибори, а зосередити особливу увагу на питаннях допомоги учасникам АТО, підтримки переселенців та постраждалих внаслідок дій в зоні АТО. Я готовий допомогти кожному хто звертається до мене, не зважаючи на міру дотичності мене до тих чи інших питань» - пояснив Юрій Маєвський.

Зосередив особливу увагу на питаннях підготовки проектно-кошторисної документації по очисних спорудах та реконструкції кінотеатру під районний будинок культури. Дав доручення підготувати всю необхідну документацію щодо заключення договору відносно проведення ремонтних робіт.

Голова адміністрації зосередив увагу присутніх на ДТП що мало місце 30 червня на трасі смт. Війтівці-смт. Теофіполь, в наслідок якого загинула 1 людина, а 6 чоловік отримали тілесні ушкодження різного ступеня важкості. Дав доручення тимчасово виконуючому обов’язки начальника Теофіпольського РВ УМВС України в Хмельницькій області Василю Стецюку взяти на особливий контроль даний випадок і повідомити про хід досудового слідства по даному ДТП.

«Особи, поведінка яких призвела до ДТП повинні бути покарані. Не можна допустити безкарності винуватців. Закони одні для всіх» - зауважив голова райдержадміністрації.

Перейшовши до порядку денного засіданння члени колегії заслухали питання щодо підготовки агроформувань району до збирання  врожаю зернових 2015 року, по якому проінформував Олександр Бронетко – начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації, який доповів про початок жнивної компанії в районі та звернувся до голови району з пропозицією щодо повернення одиниці насіннєвого інспектора. Юрій Маєвський підтримав дану пропозицію та наголосив, що насіннєвий інспектор наразі необхідний, так як наш район сільськогосподарський і займає перші місця за підсумками врожаїв.

«Важливо обов’язково зосередити сільгосп виробників на переході до електронної форми звітності» - зауважив Юрій Францович, вислухавши доповнення начальника відділу статистики у Теофіполському районі Лариси Коломійчук, яка виступила співдоповідачем по першому питанню порядку денного.

Директор Теофіпольського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Руслана Чоха прозвітувала про роботу Теофіпольського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Про роботу виконкомів Михиринецької і Олійницької сільських рад щодо виконання делегованих повноважень органів виконавчої влади проінформували Оксана Рева - Михиринецький сільський голова та Олександр Демидюк - Олійницький сільський голова.

«Питання закриття загальноосвітньої школи в Олійниках є фактом, але ні в якому разі не повинно виникати незручностей в учителів, які підлягають скороченню по даному навчальному закладу. Всі педагоги мають бути працевлаштовані» - наголосив голова.

Керівник апарату райдержадміністрації Олена Ковцун надала інформацію щодо плану роботи районної державної адміністрації на ІІІ квартал 2015 року.

За підсумками проведення колегії прийнято відповідні розпорядження.

 

 

 

Переглядів: 774 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 1.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Липень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz