lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Липень » 20 » Представник Консультативної Місії ЄС: Хмельниччина готова до реформ
12:27
Представник Консультативної Місії ЄС: Хмельниччина готова до реформ

Голова обласної державної адміністрації Михайло Загородний зустрівся із представниками Консультативної Місії Європейського Союзу з реформування цивільного сектору безпеки України.
У склад делегації Консультативної Місії ЄС в рамках робочого візиту до Хмельниччини увійшли фахівці та асистенти відділу регіонального співробітництва Фелікс Гаутш, Яслер Рітзема, Фіона Колдвелл, Олександра Мазур та Ірина Реформатор.
Як зазначив Михайло Васильович, наразі вивчається можливість упровадження на території області системних проектів «Безпечне місто», «Безпечна область». Їх реалізація дозволить посилити безпеку населення, дорожнього руху, захист стратегічних об’єктів, проведення масових заходів, упередження надзвичайних ситуацій тощо. На сьогодні проекти «Безпечне місто» та «Безпечна область» успішно реалізовані та діють у Вінниці, Сумах, Харкові, Одесі, Львові.
Представники делегації окреслили основні цілі Місії. Це створення концептуальної основи для планування та реалізації реформ, які забезпечать безпеку та верховенство права, сприятимуть підвищенню їх легітимності і збільшать рівень суспільної довіри, враховуючи права людини і відповідно до процесу конституційних реформ; реорганізація та реструктуризація правоохоронних та безпекових служб таким чином, який би дозволив відновити контроль над ними та довіру суспільства; узгодження підтримки ЄС з одночасними реформами в інших секторах (судовій, оборонній сферах та сфері посилення безпеки кордонів) та діями міжнародного співтовариства з надання підтримки України.
На завершення зустрічі Яслер Рітзема подякував очільнику області за змістовну зустріч і наголосив на тому, що він доповість своєму керівництву про готовність Хмельниччини до реформ.

 

За матеріалами веб-сайту ОДА

Переглядів: 539 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Липень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz