lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2016 » Лютий » 18 » Президент закликає Верховну Раду прийняти останні законопроекти з «безвізового пакету» у відповідності до вимог ЄС
17:44
Президент закликає Верховну Раду прийняти останні законопроекти з «безвізового пакету» у відповідності до вимог ЄС

Президент Петро Порошенко звернувся до депутатів Верховної Ради України із закликом підтримати останні законопроекти, необхідні для запровадження Європейським Союзом безвізового режиму для громадян України, у редакції, яка відповідає вимогам Європейського Союзу.

«Вихід з парламентсько-урядової кризи потребує швидких і рішучих дій, але ця криза жодним чином не повинна перешкоджати європейській інтеграції України. Залишився буквально один-єдиний день, навіть лише вечір, для ухвалення останніх кількох законів, які відчиняють двері громадянам України для безвізових поїздок до країн Євросоюзу», – відзначив Глава держави.

Президент підкреслив, що одразу ж після прийняття цих останніх законів Єврокомісія почне формалізацію процесу запровадження безвізового режиму. Про намір підтримати їх заявили всі проєвропейські фракції. «І це не може не тішити. Та от що насторожує, і навіть тривожить, так це бажання деяких депутатів і цілих комітетів «поліпшити» ці документи», – сказав Петро Порошенко, зазначивши, що голосувати треба саме в тій редакції, якої вимагає Європейський Союз, адже «це їхні правила, і до них нас ніхто не силує».

Глава держави наголосив на тому, що є чіткий запит суспільства прийняти ці нововведення. Більшість з них стосуються так чи інакше питань боротьби з корупцією. «І це насамперед наш український інтерес. Це нам потрібно в першу чергу, а не Євросоюзу», – заявив Петро Порошенко.

«Прошу вас, як давно радять нам європейці, грати за правилами Євросоюзу, а не гратися з правилами», – відзначив Президент.

Глава держави особливо підкреслив, що у ці дні країна відзначає річницю перемоги Революції Гідності і вшановує пам’ять героїв Небесної сотні, вбитих кривавим режимом. «Слідство у цих справах зібрало доказову базу, і є юридичні підстави карати винних. Тому прошу вас саме сьогодні прийняти ще два закони. Один з них має відкрити шлях до заочного судочинства над організаторами жахливих нелюдських злочинів проти учасників Революції Гідності. Інший – повернути до бюджету награбоване організованим злочинним угрупуванням Януковича і використати цей ресурс на зміцнення обороноздатності країни», – сказав Петро Порошенко.

Джерело: http://www.president.gov.ua/news/prezident-zaklikaye-verhovnu-radu-prijnyati-ostanni-zakonopr-36755

Переглядів: 517 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz