lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Липень » 16 » Проблеми громади – на контролі у влади
14:27
Проблеми громади – на контролі у влади

Голова райдержадміністрації Юрій Маєвський провів чергову виїзну нараду на базі Турівської сільської ради, за участю заступників голови райдержадміністрації, робочої групи.

«Пропоную нашу робочу зустріч розпочати з розгляду важливих питань, якими переймається ваша громада. Хочу додати, що присутні тут представники органів виконавчої влади району, та особисто я, надамо відповіді на ваші питання, ознайомимо з основними змінами в законодавстві та будемо спільно вирішувати проблеми вашої громади» - наголосив Юрій Маєвський, розпочинаючи зустріч.

Секретар Турівської сільської ради Антоніна Гуменюк ознайомила присутніх з основними статистичними показниками по сільській раді. Окремо зупинилася на питаннях благоустрою села, необхідності проведення ремонтних робіт у приміщенні будинку культури. Повідомила, що автобусна зупинка с.Турівка, частково зруйнована після буревію та потребує ремонту.

Юрій Францович дав доручення Сергію Семенюку – в.о. начальника Теофіпольської філії «Райавтодор» вирішити дане питання в короткий термін.

В ході наради було висвітленно питання щодо спрощеного порядку надання населенню житлових субсидій, по якому проінформувала Наталія Лебідь - начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації. Наталя Іванівна окреслила зміни порядку надання пільг для населення і процес призначення субсидій.

Стосовно податку на нерухоме майно доповіла Валентина Грицаюк - заступник начальника-начальник Теофіпольського відділення Красилівської ОДПІ. Зокрема, зупинилася на основних змінах оподаткування за користування земельними паями.

З роз’ясненням правомірності надання земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства до присутніх звернувся Михайло Бегеш – головний спеціаліст-юрисконсульт відділу Держземагенства в Теофіпольському районі. Охарактеризував ситуацію з самовільним зайняттям окремої ділянки землі приватним підприємцем.

Очільник району запропонував громаді підготувати колективне звернення на Державну інспекцію сільського господарства в області з питанням перевірки правомірного використання земельної ділянки одноосібником і визначення її чітких меж.

Про програму реалізації соціальних реформ, направлених на підвищення стандартів життя, зростання ефективності та стабільності соціального захисту пенсіонерів доповіла Любов Шеремета - начальник управління Пенсійного фонду в Теофіпольському районі. Жителями громади Любі Василівні було задано питання, які стосувалися перерахунку пенсій за віком, а також граничного віку виходу на пенсію жінок.

Щодо роботи закладів освіти доповіла Майя Мельник  - заступник начальника відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації. Зупинилась на характеристиці роботи навчального закладу, проведенні планових ремонтів та підготовці до нового навчального року.

Багато запитань присутніх стосувались Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад». Відповіді на які надала Валентина Жилюк - начальник відділу економічного розвитку та торгівлі райдержадміністрації.

Звертаючись до жителів Турівської сільської ради, очільник району наголосив на необхідності співпраці, з метою спільного вирішення проблем селян.  Подякував присутнім у залі за активну позицію та небайдужість. «Адже тільки разом можливо здійснювати та втілювати в життя всі плани, вирішувати спірні питання та проблеми. Настав час разом думати, як ефективно господарювати» - зазначив голова райдержадміністрації завершуючи зустріч.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 635 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 3.7/3
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Липень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz