lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Липень » 30 » Проведено засідання колегії райдержадміністрації
17:28
Проведено засідання колегії райдержадміністрації

Сьогодні голова райдержадміністрації Юрій Маєвський провів засідання колегії районної державної адміністрації.

Перед початком засідання Юрій Францович проінформував членів колегії і присутніх щодо основних проблемних питань. Зосередив увагу присутніх на важливості наповнення районного бюджету, проблеми щодо збільшення середнього рівня заробітної плати по району, нестачі коштів на оплату енергоносіїв загальноосвітніх шкіл району, збільшення кількості надання адміністративних послуг Центром надання адмінпослуг населенню та ін.

На колегії райдержадміністрації було розглянуто наступні питання: про підсумки соціально-економічного розвитку району за І півріччя 2015 року; про стан організації  роботи Центру надання адміністративних послуг; про стан забезпечення автобусним сполученням населених пунктів району; про стан виконавської дисципліни у структурних підрозділах райдержадміністрації.

По першому питанню колегії проінформувала присутніх заступник голови райдержадміністрації Тетяна Фільчук.

Протягом І півріччя 2015 року в районі вироблено промислової продукції на суму 3104,2 тис.грн., що становить 140,8% до аналогічного періоду минулого року. Виробництво валової продукції сільського господарства по сільськогосподарських підприємствах району у І півріччі 2015 року складає 76711,7 тис.грн. або 109,2% до відповідного періоду минулого року. За І півріччя 2015 року до бюджетів всіх рівнів мобілізовано 22407,5 тис.грн., що становить 118,6% до прогнозних показників. Надходження до загального фонду державного бюджету забезпечено в розмірі 6797,1 тис. грн., виконання становить 116,0%. Темп росту до відповідного періоду минулого року становить 233,2%. До місцевого бюджету надійшло 15610,4 тис. грн. Виконання становить 119,7%, додатково надійшло 2573,5 тис. грн., темп росту до минулого року складає 112,2%.

В обговоренні по першому питанню співдоповідачі надали пояснення стосовно процесу залучення інвестицій в економіку району, стан інформування і співпраці між відділом економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації та сільськогосподарськими виробниками продукції в районі.

Валентина Жилюк – начальник відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації доповіла про стан забезпечення автобусним сполученням населених пунктів району.

Після заслухання питання завідувача сектору надання адміністративних послуг райдержадміністрації Галини Сторожук відносно стану організації роботи Центру надання адміністративних послуг члени колегії погодили даний проект розпорядження.

В ході засідання заслухано окремо інформацію від заступника начальника управління фінансів райдержадміністрації Людмили Флерчук щодо змін у дохідній частині бюджету району та порядок надходження районних коштів. Питання до неї стосувалися виділення коштів відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації на закупівлю підручників та проведення планових ремонтів по класах загальноосвітніх шкіл Теофіпольського району. Людмила Іванівна дала пояснення відносно низького показника середнього рівня заробітної плати по району. Причиною такої стала неповна зайнятість населення (перебування працівників на неповній ставці в установах, підприємствах району).

Юрій Маєвський дав вказівки підготувати відповідні листи-клопотання голові облдержадміністрації,  інформаційні довідки і проект наради з керівниками установ, які є дотичними до даного питання.

Валентина Грицаюк - заступник начальника-начальник Теофіпольського відділення Красилівської МДПІ проінформувала присутніх щодо збільшення ставки податку, проведення деклараційної компанії, щодо податкового боргу, збільшення процентної ставки податку для сільськогосподарських підприємств, щодо акцизного податку.

Стосовно стану виконавської дисципліни у структурних підрозділах райдержадміністрації доповіла Олена Ковцун – керівник апарату райдержадміністрації. Звернула особливу увагу на вчасність виконання і подачі інформацій відділами та структурними підрозділами райдержадміністрації. Адже від рівня виконавської дисципліни, контролю за реалізацією документів вищестоящих органів влади і власних рішень залежить, у значній мірі, результати роботи районної державної адміністрації.

Голова райдержадміністрації зосередив особливу увагу на покращенні співпраці між відділами, структурними підрозділами райдержадміністрації, управліннями району.

Та наголосив присутнім у залі керівникам на приділенні особливої уваги зверненням громадян. «Не займатися формальними відписками, а намагатись по максимуму допомогти людям» - сказав Юрій Маєвський.

За підсумками проведення колегії прийнято відповідні розпорядження.

Переглядів: 714 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 2.0/4
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Липень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz