lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Грудень » 23 » Реалізації на території району регіонального проекту "Народний медогляд"
17:58
Реалізації на території району регіонального проекту "Народний медогляд"
Голова райдержадміністрації Юрій Кучерук провів розширену апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, районних організацій та управлінь. 
На засіданні обговорено ряд питань соціально-економічного розвитку району та виконання районного бюджету за 11 місяців 2013 року.
Одним із ключових питань засідання, якому приділялася найбільша увага було питання щодо стану реалізації на території  району регіонального проекту  "Народний  медогляд". Проект впроваджується в області в рамках реалізації завдань та доручень  Президента України Віктора Федоровича Януковича щодо наближення медичних послуг до населення та ініційований головою обласної адміністрації Василем Ядухою.
Щодо реалізації на місцевому рівні обласної програми «Народний медогляд» доповіла Ольга Ковтуняк - виконуюча обов’язки головного лікаря ЦРЛ, яка, зокрема, зауважила, що проведення обліку населення, що підлягає щорічним та періодичним профілактичним оглядам за відповідними групами в розрізі відповідальності кожного дільничного лікаря або лікаря загальної практики сімейної медицини проводиться на рівні Теофіпольського ЦПМСД.
Медичні огляди  працівників бюджетних, сільськогосподарських та промислових підприємств з різною формою власності  з врахуванням вимог наказів МОЗ щодо кратності оглядів та переліку контингентів, які підлягають обов'язковим профілактичним оглядам, проводяться Теофіпольською ЦРЛ згідно розроблених графіків
Проводиться щомісячний контроль обсягів та якості профілактичних медичних оглядів в розрізі ЦРЛ та дільниць сімейних лікарів.
Хворим, виявленим при медичних оглядах проводяться комплексні лікувально-оздоровчі заходи, залежно від стадії та стану виявленої патології.
Усією лікувальною сіткою проводиться  широка роз’яснювальної робота серед населення щодо мети, завдань та необхідності проведення профілактичних медичних оглядів.
Для ширшого впровадження заходів з пропаганди та формування здорового способу життя районними спеціалістами надаються статті в місцеву газету.
Щорічно в ЦРЛ відбуваються прийоми населення спеціалістами обласних закладів згідно графіків роботи виїзних планово-консультативних бригад спеціалістів в ЦРЛ за "Планом основних організаційних заходів ДОЗ ОДА на 2013 рік”, затверджених рішенням грудневої колегії УОЗ ОДА 2012 року. Щорічно такими бригадами оглядається від 2-х до  3-х тисяч населення .
Спецалістами Теофіпольської ЦРЛ проводились консультативні виїзди на ФП та АЗПСМ щосереди. В 2014 р. такі виїзди плануються по заявках ЦПМСД . Проведено всього 178 виїздів, це включно з виїздами сімейних лікарів. А спеціалістами ЦРЛ проведено 72 виїзди. Всього оглянуто при виїздах в сільську місцевість 4214 чоловік, з них бригадами ЦРЛ -3133чоловіки.                                                  
Окремої уваги очільник району надав питанням передплати періодичних видань на 2014 рік та роботи дорожньої служби в зимовий період.
 
Переглядів: 641 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 3.0/2
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz