lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Грудень » 6 » Розвиток стратегічних відносин із Китаєм є пріоритетом зовнішньої політики України - Віктор Янукович
12:20
Розвиток стратегічних відносин із Китаєм є пріоритетом зовнішньої політики України - Віктор Янукович
Розширення стратегічного партнерства з Китаєм є пріоритетом зовнішньої політики нашої держави. Про це Президент України Віктор Янукович сказав під час зустрічі з Прем’єром Державної ради Китайської Народної Республіки Лі Кецяном.
«Розвиток партнерських, стратегічних відносин між Україною і Китаєм є пріоритетом нашої зовнішньої політики», - сказав Глава держави на початку зустрічі. На його переконання, сьогоднішня зустріч є гарною нагодою обговорити питання розширення стратегічного партнерства між країнами.
«Я задоволений активізацією українсько-китайських відносин і успішним розвитком двостороннього діалогу», - додав Президент.
Віктор Янукович запросив Лі Кецяна відвідати Україну з візитом.
У свою чергу, Прем’єр Держради КНР зазначив, що Китай та Україна є хорошими друзями і партнерами, а між країнами існує всебічна стратегічна співпраця. Він також висловив думку, що візит Президента України до Китаю та підписання низки двосторонніх документів заклали хороший фундамент для подальшого розвитку відносин між країнами. «Ви приділяєте велику увагу розвитку відносин між Україною і Китаєм. Думаю, що ваш візит уже досяг великих успіхів», - сказав Лі Кецян.
«Ви вивели українсько-китайські відносини на новий етап», - додав він.
Лі Кецян прийняв запрошення Віктора Януковича відвідати Україну з візитом, зауваживши, що зовнішньополітичним відомствам обох країн варто вже розпочати обговорення деталей майбутнього візиту.
Під час зустрічі сторони також обговорили питання активізації співробітництва в авіації, сільському господарстві, суднобудуванні, співпраці у сфері фінансів, банківській системі, питання створення технопарків. Окрему увагу було приділено співробітництву в гуманітарній сфері.
Крім того, обговорювалися питання розбудови Великого шовкового шляху.
Переглядів: 566 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz