lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Грудень » 16 » Семінар – нарада щодо поліпшення соціальної роботи з сім’ями, дітьми та молоддю
16:25
Семінар – нарада щодо поліпшення соціальної роботи з сім’ями, дітьми та молоддю
На виконання нових соціальних ініціатив Президента України Віктора Федоровича Януковича, з метою  покращення рівня життя сімей з дітьми, які перебувають в складних життєвих обставинах, покращення якості надання соціальних послуг  найуразливішим верствам населення 16 грудня, в приміщені Теофіпольського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді відбулась семінар - нарада для фахівців із соціальної роботи щодо покращення соціальної роботи з сім’ями, дітьми та молоддю.
Нараду відкрив заступник голови райдержадміністрації Олійник Л.П. і наголосив  на  необхідності повного охоплення соціальними послугами найбільш вразливих верств населення відповідно до соціальних ініціатив Президента України. У семінар – нараді взяли участь завідуючий сектором ОПУСФВ служби у справах дітей Теофіпольської райдержадміністрації Барановська І.М. та головний спеціаліст сектору ОПУСФВ Курбацька О.В.
Барановська І.М. проінформувала присутніх про здійснення сумісних соціально-профілактичних заходів з сім`ями СЖО і взаємодію з суб`єктами соціальної співпраці у вирішенні проблемних питань сімей з дітьми. 
Одним з ключових питань порядку денного стало питання реалізації у районі завдань та соціальних ініціатив Президента України, які вимагають суттєвого поліпшення якості та розширення спектру соціальних послуг. Про результати модернізації соціальних служб і стан виконання соціальних ініціатив в громаді району доповіла учасникам наради директор Теофіпольського районного центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді Чоха Р.І. У своєму виступі Руслана Іванівна проаналізувала результативні показники діяльності фахівців із соціальної роботи за 2013 рік, зупинилася на проблемних питаннях соціальної роботи.
Учасники семінар – наради висловили пропозиції щодо подальшої  взаємодії суб’єктів соціальної роботи по реалізації соціальних ініціатив Президента України у Теофіпольському районі.


Переглядів: 689 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 1.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz