lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Грудень » 10 » Стимулювання підвищення зайнятості населення, створення нових робочих місць
17:18
Стимулювання підвищення зайнятості населення, створення нових робочих місць
Під керівництвом першого заступника голови райдержадміністрації Петра Вільшинського за участю начальників управлінь та відділів райдержадміністрації, територіальних підрозділів  центральних органів виконавчої влади, відбулась  нарада, в ході якої заслухано питання виконання Програми зайнятості населення у 2013 році та завдання щодо реалізації заходів Програми у 2014 році.
 Відкриваючи нараду Петро Вільшинський зазначив, що в рамках реалізації соціальних ініціатив Президента України щодо стимулювання підвищення зайнятості населення, створення нових робочих місць, з 1 січня поточного року набрав чинності новий Закон України «Про зайнятість населення», реалізація якого сприяє створенню сучасного європейського ринку праці в Україні і розвитку економіки в цілому. В районі розроблена Програма зайнятості населення Теофіпольського району на період до 2017 року, пріоритетними завданнями якої є практична реалізація нововведень Закону України «Про зайнятість населення».
 Про виконання районної Програми зайнятості населення у 2013 та завдання на 2014 рік, доповів директор районного центру зайнятості Володимир Бойко, який охарактеризував ринок праці району та визначив перспективні завдання щодо створення нових робочих місць.  Відповідно до плану заходів Програми визначено орієнтири щодо забезпечення громадян правом на працю. Директор центру відзначив, що за період з січня 2013 року працевлаштовано 46 осіб з обмеженими фізичними можливостями. Загальна кількість працевлаштованих становить 1292 особи (100% до Програми). Профнавчання пройшли 366 безробітних (Програмою передбачено 360). Надано матеріальну допомогу для організації власної справи  14 особам ( Програмою передбачено 12 ). Направлено на виконання громадських робіт 147 безробітних. Створено 240 робочих місць.
На нараді виступили начальники районних служб, які зупинилися на питанні легалізації робочих місць.
«Слід зазначити, що положення нового Закону України «Про зайнятість населення» та Програми розширюють можливості реалізації права громадян на працю, особливо тих категорій, які потребують соціальної підтримки держави, є хорошим стимулом роботодавцям до створення нових робочих місць та легалізації трудових відносин, сприяють поліпшенню інвестиційного клімату та підвищенню рівня життя», - зауважив Петро Вільшинський підсумовуючи  проведений захід.
Визначивши конкретні завдання він надав протокольні доручення щодо удосконалення надання соціальних послуг та сприяння працевлаштуванню незайнятого населення.
 
 
 
Переглядів: 668 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 1.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz