lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Грудень » 4 » «Подаруй серце дітям»
17:09
«Подаруй серце дітям»
 3 грудня з нагоди Міжнародного дня інвалідів у Теофіпольському центрі соціальної реабілітації дітей-інвалідів відбулася благодійна акція «Подаруй серце дітям». Організаторами акції виступили управління соціального захисту населення Теофіпольської РДА та Центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів.
В рамках благодійної акції проведено виставку дитячих робіт, благодійний аукціон, виступ дітей-інвалідів Центру соціальної реабілітації, виступ вихованців дитячого садочка «Джерельце» та учнів місцевої школи.
На свято було запрошено багато гостей, які прийшли не з порожніми руками. Так, голова фермерського господарства «Кунчанський» Пицюк Володимир Володимирович подарував таку необхідну річ закладу як холодильник. Сім’я Петринюків – Василь Андрійович та Андрій Васильович також завітали до дітей з гостинцями: новорічною ялинкою та прикрасами до неї, солодощами, фруктами. А Василь Андрійович зробив ще й грошовий внесок. Отець Олександр відправив молебень за здоров’я дітей та подарував солодкі подарунки. А також діти отримали цікаві подарунки від Лебідь Наталії Іванівни, Лірук Галини Сергіївни, Гаврилюка Олександра Яковича.
На закінчення заходу було проведено благодійний аукціон на якому були запропоновані вироби виготовлені руками дітей за допомогою працівників Центру.
Колектив  закладу щиро вдячний районній владі за всебічну підтримку закладу та всім небайдужим людям, які відвідали нас в цей день за їх підтримку, людяність, доброту і милосердя.

 
 
Переглядів: 708 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 5.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz