lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Грудень » 10 » Україна і Китай будуть реалізовувати низку спільних інвестиційних проектів у різних сферах економіки
17:36
Україна і Китай будуть реалізовувати низку спільних інвестиційних проектів у різних сферах економіки
Підписані у Китаї документи дають можливість приступити до практичного втілення у життя спільних інвестиційних проектів у різних сферах економіки. На цьому наголосив Міністр економічного розвитку і торгівлі України Ігор Прасолов у ході телемарафону «Відкрита студія» на Першому Національному.
Зокрема, мова йде про низку підписаних між Україною і КНР міжнародних документів, які відкривають нові можливості в реалізації українсько-китайських інвестиційних проектів в аграрному секторі України та збільшенні присутності вітчизняної аграрної продукції на ринку КНР, а також у галузі енергоефективності, енергозбереження та відновлюваних джерел енергії.
«У присутності глав держав було підписано важливі документи, які впливають на поліпшення економічної ситуації в Україні. Наприклад, підписані документи, згідно з якими безперешкодно будуть поставлятися українські соя і ячмінь на китайський ринок. Крім того, укладено важливий договір щодо відновлюваної енергії, угоду стосовно енергозбереження та ряд інших вагомих документів. Я хочу нагадати, що Китай – друга економіка світу, тому ми дуже зацікавлені у подальшому розвитку відносин з китайськими партнерами», - сказав Міністр.
За словами Ігоря Прасолова, завдяки домовленостям, досягнутим у Пекіні, серед іншого, в Криму планується реалізація перспективного інфраструктурного проекту.
«Дуже важливою була угода на будівництво в Криму, в Сакському районі, порту, глибина акваторії якого становитиме 25 м, де буде не тільки порт, а й різні припортові заводи. Я думаю, що якщо ми ставимо завдання збирати не 60, а 80 і навіть 100 млн. тонн зерна, то такі проекти дуже важливі. Загалом інвестиції перевищать 8 млрд. дол. Перший етап за контрактом становить 3 млрд. дол.», - пояснив Міністр.
За матеріалами Урядового порталу
Переглядів: 591 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz