lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2016 » Лютий » 19 » Вечір пам'яті "Ангели Небесної Сотні"
12:39
Вечір пам'яті "Ангели Небесної Сотні"

Події 2013-2014 років перетворилися у справжню національну стихію, в якій передався найтонший подих душі нашого народу. Пробудилася приспана роками національна свідомість людей. Українська національна спільнота поза межами українських земель, відчуваючи духовний зв'язок з Україною, висловила нам свою підтримку. В якому б куточку Землі не жив би Українець, ніщо не зможе зламати той дух, ту жагу до свободи, які генетично закладені у його душі.

Гідність, відданість та патріотизм сьогодні засяяли новими гранями, стали своєрідним поштовхом для переосмислення глибокої суті людського буття. 19 лютого 2016 року у дитячій музичній школі відбувся вечір-пам’яті «Ангели Небесної Сотні» присвячений вшануванню пам’яті героїв Небесної Сотні.

У даному заході взяла участь заступник голови райдержадміністрації Тетяна Фільчук, начальник відділу культури райдержадміністрації Лідія Філик, працівники центральної районної бібліотеки, районної дитячої бібліотеки, дитячої художної та музичної шкіл району. Також були запрошені: Олексій Козачук -  Кунчанський сільський голова, Сергій Мороз – голова Теофіпольської районної громадської організації «Волонтерський рух Теофіпольщини- Патріот», представники громадських організацій району, користувачі бібліотеки, працівники районного будинку культури.

«Як і століття назад, на захист держави стали дочки і сини України-неньки. Їх об'єднала українська земля та бажання жити у вільній країні. Спочатку вони вимагали права вибору. Потім їм довелось вимагати права жити. І хоч кулі снайперів – це вагомий аргумент, але ні кулі, ні гранати, ні нелюдська жорстокість не змогли перемогти цих людей. Вони гинули, та не здавались...» - звернулась ведуча до присутніх.

На вечорі звучала пісня «Україна» у виконанні викладача районної дитячої музичної школи Ольги Яцух.

У ході заходу присутні переглянули фільм «Небесна Сотня», прослухали вірші, які нікого не залишили байдужими.

Сьогодні ми вшанували пам’ять героїв України, Героїв Небесної Сотні та наших героїв-бійців, які віддали своє життя за нашу рідну землю, за Україну, там на Сході у зоні АТО.

Переглядів: 466 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz