lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Липень » 6 » Юрій Маєвський провів чергову виїзну нараду
13:51
Юрій Маєвський провів чергову виїзну нараду

Голова райдержадміністрації Юрій Маєвський провів чергову розширену нараду- зустріч із жителями с. Волиця за участю робочої групи.

«Мета проведення даного типу нарад - донесення до більшої кількості людей інформації з актуальних соціальних питань, розгляду проблемних питань громади та пошуку шляхів вирішення» - наголосив Юрій Маєвський розпочинаючи зустріч.

Волицький сільський голова Дмитро Семенюк ознайомив присутніх з основними статистичними показниками по сільській раді і подякував керівництву району за можливість ведення подібного діалогу, де існує можливість порушувати і вирішувати проблеми громади.

Відразу зазначимо, що в місцевих жителів накопичилось чимало питань. Основні з них стосувались об’єднання територіальних громад, призначення та виплати пенсій, надання субсидій та пільг, ремонту доріг та інші.

З питанням порядку надання населенню житлових субсидій громадян ознайомила начальник управління соціального захисту населення Наталія Лебідь.

Відносно податку на нерухоме майно, податку з доходів фізичних осіб проінформувала присутніх заступник начальника, начальник Теофіпольського відділення Красилівської МДПІ Валентина Грицаюк.

Щодо основних змін тарифів на природній газ для населення дав роз’яснення начальник дільниці Теофіпольської філії ПАТ « Хмельницькгаз» Олег Кушнірук. Збільшення тарифів для населення від споживання природного газу спричинила цілий ряд питань.

Юрій Францович звернувся з пропозицією до Олега Кушнірука створити  робочу групу та скласти графік виїзду в населені пункти району, що дасть змогу перезаключати договори на споживання природного газу для кожного жителя на місці. «Потрібно зробити це до початку опалювального сезону» - наголосив голова.

Роз’яснення щодо Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад» надала начальник відділу економічного розвитку та торгівлі Валентина Жилюк.

Щодо ремонту доріг доповів Сергій Семенюк, який повідомив про завершення обсягу фінансування на проведення планового ремонту доріг на І півріччя 2015 року. Зазначив, що готується районна Програма на 2016-2017 роки щодо планового ремонту доріг.

Голова райдержадміністрації дав доручення заключити договори щодо ремонту дорожнього покриття з сільськими радами та місцевими господарствами сіл.

«Дорога з Лідихівки на трасу Антоніни-Теофіполь є проблемною. Потрібно починати працювати в даному напрямку» - зазначив посадовець.

Керівник господарства Василь Кравчук, подякував голові Юрію Маєвському за ініціативу проведення даного виду нарад. Запевнив, що розуміє Юрія Францовича, так, як сам теж був головою адміністрації і знає ряд проблем, які виникають в ході керівництва районом. Голова райдержадміністрації, в свою чергу, подякував Василю Кравчуку за співпрацю. Пояснив, що розуміє населення та їх проблеми, які є однаковими по кожній сільській раді та Україні в цілому. Наголосив, шо вирішення всіх проблемних питань, які порушувались громадою, він бере під особистий контроль. Побажав усім здоров’я, благополуччя, мирного неба над головою і рідної землі під ногами.

Також, робоча група відвідала оздоровчо-розважальний комплекс в с.Волиця, який знаходиться у надзвичайно мальовничому місці: серед старовинного лісопарку, на березі великого, чистого, прозорого ставка, з роботою якого гостів ознайомив директор господарства Василь Кравчук. Для наймолодших гостей тут обладнаний чудовий дитячий майданчик, з гойдалками, каруселями, гірками та атракціонами. Поруч – пісчаний пляж зі зручним виходом до води, спортивний майданчик, дерев’яні будиночки для пікніків. На території оздоровчого комплексу розташований зоокуточок з екзотичними тваринами та птахами з різних частин світу. Це лами, альпаки, ослики, поні, бурі ведмеді та павичі.

Подібні виїзні наради приносять користь в удосконаленні діяльності органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, сприяють подальшій соціально-економічній розбудові населених пунктів району.

 

Переглядів: 1176 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 3.7/3
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Липень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz