lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Грудень » 12 » Вшанували ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС
17:00
Вшанували ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС
Сьогодні голова райдержадміністрації Юрій Кучерук взяв участь у заходах з нагоди Дня вшанування осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, які було проведено в актовому залі Теофіпольської дитячої музичної школи. На захід були запрошені учасники ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС.
Юрій Юрійович тепло привітав ліквідаторів аварії, які виконали свій священний обов’язок перед Батьківщиною та, зокрема, сказав: «26 квітня 1986 року Чорнобильська АЕС стала символом найбільшої в історії людства техногенної катастрофи. На четвертому енергоблоці станції пролунав страшний вибух.
 Серед усіх трагедій, які пережило людство, Чорнобильська катастрофа не має аналогів за масштабами рукотворного забруднення екологічної сфери, негативного впливу на здоров’я, психіку людей, їх соціальні, економічні і побутові умови життя.
Ми ніколи не повинні забути героїзму пожежників, експлуатаційного персоналу ЧАЕС, військовослужбовців, будівельників, учених, медиків, які брали участь у ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС.  Їхній подвиг назавжди записано до літопису людської мужності, він навічно залишиться у пам’яті українського народу. Ми схиляємо голови перед пам’яттю  загиблих у цій боротьбі,  закликаємо зберігати пам'ять Чорнобиля і шанувати мужність тих співвітчизників, хто живе сьогодні з нами і не маємо права забувати їхній подвиг. Наш святий обов’язок – оточити їх та їхніх близьких турботою та увагою, допомагати їм.
Питання пов’язані зі створенням на території району належних умов проживання, лікування та соціального захисту ліквідаторів та постраждалих є пріоритетами діяльності органів виконавчої влади району.
Хочу запевнити вас, що відповідна робота буде продовжуватись і надалі.
Наші серця ніколи не збідніють на вдячність та чуйність, на гуманізм і доброчинність у ставленні до рятівників сучасної цивілізації.
Доземний уклін та щира подяка вам, шановні ліквідатори, від усіх нас, від наших дітей та онуків!
Нехай у нашому житті завжди панують мир і спокій! Нехай атом завжди залишається тільки мирним і дарує нам світло цивілізації.
Щиро зичу вам та вашим рідним і близьким міцного здоров’я, життєвої енергії, сімейного затишку, щастя, миру, добра й злагоди».
Очільник району вручив Грамоти та цінні подарунки учасникам ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС.
Також, з вітальним словом до присутніх звернулася Віра Пухніченко - голова районної громадської організації «Союз Чорнобиль України».
Святковий концерт для чорнобильців району підготували учасники художньої самодіяльності районного будинку культури.
 








        
Переглядів: 646 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 3.0/2
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz