lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Липень » 10 » Зустріч з воїном АТО «На варті нашої безпеки»
08:20
Зустріч з воїном АТО «На варті нашої безпеки»

Сьогодні наше життя складається так, що пріоритетним у вихованні  громадян України є військово-патріотична робота з молоддю.

Розуміючи всю складність та неоднозначність ситуації в державі, працівники бібліотеки намагаються з перших рук дізнатись та донести до користувачів правду про жорстоку війну на сході України. Так, 7 липня в читальному залі працівники дорослої та дитячої бібліотек організували зустріч з нашим земляком, учасником АТО -  Голубкою Іваном Васильовичем.

 

 

Після закінчення школи та учбового закладу призивався в армію у батальйон «Десна» , згодом підписав контракт на три роки. З початком війни не вагаючись пішов захищати свободу, незалежність та територіальну цілісність  України.

Свій обов’язок Іван виконав з честю багато разів, ризикуючи власним, життям брав  участь у розвідувальних операціях  і боях. Це гарячі точки Краматорська, Луганська, Слов’янська, Красного Лимана.  Ми знаємо із новин, які запеклі бої велися там.

Неодноразово сміливі та рішучі дії його команди дозволяли особовому складові зайняти кругову оборону та дати гідну відсіч терористам.

«Я зрозумів, що на цій війні найголовніше  - це беззастережна довіра. Адже ти довіряєш бійцям, бійці довіряють тобі» - запевнив він.

Бо авторитет добувається не лише словами, а й вчинками.

 

 

Іван не раз, помітивши поранених своїх бійців, без вагань поспішав на допомогу і ризикував життям, виносив на собі з-під шквального вогню терористів та переносив у безпечне місце.

На рахунку його групи багато полонених, в одного полоненого-чеченця знайшли карту місцевості та роздрукованого листа із сумами в доларах за вбитих наших військових.

В останній із операцій у жорстокому бою із сепаратистами Іван дістав осколкове поранення ноги. У Вінницькому польовому госпіталі витягнули з його тіла осколки. За цю операцію був нагороджений  орденом III-го ступеня. Має офіційне підтвердження своєї участі в АТО. Він щиро дякує за підтримку, яку їм надають земляки. Усе  повністю, а саме: бронежилет, шолом, берці, форму, необхідне оснащення, -  дали   волонтери,  допомагали і їжею.

Воєнний досвід приніс у його життя  рішучість, виразність і чіткість дій, адже він, привчений відповідати за свої слова

 

 

Зараз Іван навчається у Львівській академії сухопутних військ ім. Петра Сагайдачного  на офіцера, також навчає мобілізованих солдат для участі в зоні проведення антитерористичної  операції.

Світлана Рудик – директор ЦБС вітала гостя і подякувала за те, що зголосився зустрітися із молодими користувачами бібліотеки.

 

 

Колектив бібліотеки дуже вдячний за зворушливу розповідь. Усі ми віримо, що повернуться  наші хлопці додому, що закінчиться, врешті, ота проклята війна. Бо ж  по-іншому бути  й не може.

 

Переглядів: 480 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Липень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz