lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2016 » Березень » 04

З першим теплим промінням весни до нас приходить чудове жіноче свято – 8 Березня. Цей святковий день несе у собі ніжність і красу. Адже усе найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія, кохання, пов’язане з рідними, милими та чарівними жінками.
У цей святковий день сердечно вітаємо вас – із найпрекраснішим святом весни – Міжнародним днем прав жінок і миру!
Від усієї душі бажаємо вам любові, добра та щастя. Своєю натхненною працею ви звеличуєте нашу рідну землю, примножуєте успіхи і досягнення нашої рідної Хмельниччини. Щедрість ваших душ зігріває, сила духу захоплює, а краса вселяє віру в те, що світ буде врятований.
Ми вдячні вам за мудрість і ніжність, материнство і ту велику відповідальніс ... Читати далі »

Переглядів: 457 | Додав: Sapelkin | Дата: 04.03.2016

Прийміть найтепліші вітання адресовані вам та вашим родинам з нагоди чудового свята Весни та Молодості.
8 Березня – це свято, схоже із загадковою жіночою душею, сповненою у весняному розмаї таємничості, трепетного очікування чогось нового і прекрасного. Воно приносить тепло перших променів весняного сонця, символізуючи життєдайне оновлення природи, вінцем якої є людство, а жінки були й залишаться його кращою половиною.

Жінки Теофіпольщини, як і всієї України, соціально активні, не стороняться громадської і політичної роботи. У щоденних клопотах дбають про своїх рідних, займаються суспільно корисною працею, трудяться на виробництві, в ... Читати далі »

Переглядів: 512 | Додав: Sapelkin | Дата: 04.03.2016

8 березня. У цей березневий день, прекрасна половина людства чекають кольорів, ніжності і подарунків. Так вже традиційно склався цей день. Усі з нетерпінням чекають цього свята, радіють, коли він приходить, але мало хто замислюється про його первинний сенс. Хоча іноді і народжується питання, а що саме ми відмічаємо 8 березня?

Таємниця цього свята така, 8 березня 1857 року робітниці взуттєвих і швацьких фабрик Нью-Йорка, зібралися на маніфестацію. Вони вимагали поліпшення умов роботи, скорочення тривалості робочого дня і заробітну плату, рівну з чоловіками. Саме цього дня утворилася профспілка, в яку уперше вступили жінки, а так само пр ... Читати далі »

Переглядів: 511 | Додав: Sapelkin | Дата: 04.03.2016

В приміщенні райдержадміністрації відбулася апаратна нарада, яку провела керівник апарату райдержадміністрації Олена Ковцун із керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації. Участь у засіданні взяла заступник голови райдержадміністрації Тетяна Фільчук.

Було заслухано звіти керівників структурних підрозділів, управлінь та відділів адміністрації про роботу та плани на поточний тиждень.

В ході проведення наради кожен керівник структурного підрозділу РДА доповів про стан справ у підпорядкованих їм підрозділах. ... Читати далі »

Переглядів: 468 | Додав: Sapelkin | Дата: 04.03.2016

4 березня 2016 року жителі села Караїна Теофіпольського району відзначають не лише  День звільнення села від німецько-фашистських загарбників, а й вшановують світлу пам’ять усіх загиблих в роки Великої Вітчизняної війни односельчан та військових.

72 роки тому в цей трагічний для Караїни день було спалено 81 хату, розстріляно 92 людини, з яких жінок - 38 осіб, дітей – 37 осіб. Ці болючі спогади тривожать й до сьогодні. Вічна їм пам’ять!

В урочистих заходах з жителями села Караїна взяли участь перший заступник го ... Читати далі »

Переглядів: 579 | Додав: Sapelkin | Дата: 04.03.2016

Сьогодні, 4 березня, Теофіпольщина відзначає 72-у річницю визволення району від німецько-фашистських загарбників. Віддати шану воїнам, що в час воєнного лихоліття боролися за визволення нашої землі від німецько-фашистських загарбників, прийшло керівництво райдержадміністрації, районної ради, Теофіпольської селищної ради, трудові колективи структурних підрозділів райдержадміністрації, установ, громадських організацій району.

Теофіпольський селищний голова Валентина Губіна у своєму зверненні до присутніх зазначила: «Світла пам’ять про тих, хто поліг на фронтах, загинув від фашистських тортур, повинна стати духовною підмогою для ... Читати далі »

Переглядів: 622 | Додав: Sapelkin | Дата: 04.03.2016

Дорогі наші воїни-визволителі, воїни-переможці, ветерани Великої Вітчизняної війни!

Сердечно вітаю Вас з 72-ю річницею визволення району від німецько-фашистських загарбників.

Це свято усіх жителів краю, свято, коли всі ми, від малого до великого, віддаємо шану нашим ветеранам – тим, хто своєю мужністю, своїм життям став на шляху смертельного ворога. Для всіх нас цей день став символом всеперемагаючої сили добра і справедливості. І скільки б не минуло часу, ніколи не померкне подвиг учасників війни та воїнів-визволителів, що від ... Читати далі »

Переглядів: 477 | Додав: Sapelkin | Дата: 04.03.2016

Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz