lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2016 » Березень » 18

Верховна Рада України відповідно до пункту 29 частини першої статті 85 Конституції України, пункту 8 статті 7 Закону України "Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки", враховуючи пропозиції, подані органами місцевого самоврядування, та рекомендації Українського інституту національної пам'яті постановила перейменувати 152 населених пунктів, зокрема, з Вінницької, Дніпропетровської, Донецької, Запорізької, Київської, Кіровоградської, Луганської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Сумської, Харківської, Херсонської, Хмельницької, Черкаської та Чернігівської областей.

... Читати далі »

Переглядів: 505 | Додав: Sapelkin | Дата: 18.03.2016

Сьогодні, 18 березня, перший заступник голови райдержадміністрації Петро Вільшинський та заступник голови райдержадміністрації Тетяна Фільчук прийняли участь в засіданні четвертої сесії районної ради.

З 34 депутатів районної ради присутній був 31. Вів засідання голова районної ради Андрій Петринюк.

Розглянуто 32 питання порядку денного: про внесення змін до Регламенту Теофіпольської районної ради; про обрання лічильної комісії; про депутатський запит; про зняття рішень районної ради з контролю; про Комплексну програму мобілізації ... Читати далі »

Переглядів: 549 | Додав: Sapelkin | Дата: 18.03.2016

Районна державна адміністрація щиро вітає вас із професійним святом.

Сфера послуг – одна з найважливіших соціально значущих складових господарського комплексу району. Адже це – тепло й затишок в оселях, охайність і чистота вулиць, функціонування громадського транспорту, доступні  побутові послуги. Існування цих та інших простих благ – невід’ємна частина добробуту людей, а відтак і запорука їх хорошого настрою та гарного самопочуття. У цьому контексті все дедалі вагомішу роль відіграють такі галузі економіки як житлово-комунальне господарство та побутове обслуговування населення. 

... Читати далі »

Переглядів: 466 | Додав: Sapelkin | Дата: 18.03.2016

Щиро вітаю вас з професійним святом - Днем працівника податкової та митної справи України. Вашу роль у реалізації податкової політики, формуванні бюджету важко переоцінити. Від вашого вміння, професійності в значній мірі залежить наповнення державної казни, виконання важливих соціально-економічних завдань не тільки нашого району, а й України в цілому. Вірю, що ваша сумлінна праця сприятиме утвердженню доброчесного і неупередженого ставлення до платників податків, подальшій розбудові податкової служби, її модернізації, зміцненню засад прозорості та зрозумілості дій податківців, піднесенню авторитету вашої професії. Сердечно бажаю вам принциповості і відповідальності в повсякденній роботі. Нехай кожен день наповнює вас енергією оновлення, дарує оптимізм і н ... Читати далі »

Переглядів: 496 | Додав: Sapelkin | Дата: 18.03.2016

Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz