lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2016 » Березень » 21

У приміщенні сільського будинку культури відбувся схід села Михнівка. У сході села взяли участь: перший заступник голови Теофіпольської райдержадміністрації Вільшинський П.Г., Михнівський сільський голова Цісар О.П., заступник начальника управління соціального захисту населення Теофіпольської райдержадміністрації Шутяк М.В., завідувач сектору землеустрою та ринку земель відділу Держгеокадастру у Теофіпольському районі Хмельницької області Якимович В.А., начальник управління Пенсійного фонду в Теофіпольському району Шеремета Л.В., керівник відділу №18 ДП «Україна 2001» Федіков Ю.М.,  в.о. начальника управління ветеринарної медицини в Теофіпольському районі Грицик.В.В., мешканці с. Михнівка.

... Читати далі »

Переглядів: 806 | Додав: Sapelkin | Дата: 21.03.2016

Міжнародний день лісу або Всесвітній день захисту лісів, який був заснований в 1971 році. Ініціатором установи даного Дня виступила Європейська конфедерація сільського господарства на 23-й Генеральній Асамблеї в 1971 році, і ця ідея була підтримана Всесвітньою Продовольчою і сільськогосподарською організацією при ООН (ФАО). З тих пір, щорічно, з ініціативи ООН 21 березня, як привід проінформувати суспільство про важливість збереження лісів, відзначається Міжнародний день лісу (International Day of Forests).

Проблема збереження лісу та його багатств стоїть сьогодні ... Читати далі »

Переглядів: 435 | Додав: Sapelkin | Дата: 21.03.2016

11 березня учасники АТО разом із членами своїх родин відвідали святині міст Кременця та Почаєва. Поїздка до святинь відбулася за сприяння голови райдержадміністрації Маєвського Ю.Ф., першого заступника голови райдержадміністрації Вільшинського П.Г. Слова подяки варто сказати приватному підприємцю Щирбі О.О. та водію Шинкаруку В.В., голові районної організації ветеранів міліції Стучинському А.С., які вкотре підтримують учасників АТО.

На чолі з отцем Олександром, протоієреєм УПЦ, настоятелем Новоставецького храму учасники поїздки мали можливість приклонитися до святинь.

... Читати далі »

Переглядів: 654 | Додав: Sapelkin | Дата: 21.03.2016

Переглядів: 619 | Додав: Sapelkin | Дата: 21.03.2016

Сьогодні, 21 березня, заступник голови райдержадміністрації Тетяна Фільчук провела засідання організаційного комітету з підготовки та відзначення в районі заходів, пов’язаних з 30-ми роковинами Чорнобильської катастрофи.
На засіданні були присутні заступник голови районної ради Роман Непотас, працівники окремих структурних підрозділів райдержадміністрації, голова Теофіпольської районної організації інвалідів, Всеукраїнської громадської організації «Союз Чорнобиль України».

Під час засідання організаційного комітету розглянуто районний план заходів та прийнято відповідні рішення.

... Читати далі »

Переглядів: 481 | Додав: Sapelkin | Дата: 21.03.2016

Шляхи вирішення головних на даному етапі питань життєдіяльності району обговорили учасники щотижневої наради під керівництвом першого заступника голови райдержадміністрації Петра Вільшинського з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, установ і організацій району.

Серед розглянутих питань – проведення благоустрою підвідомчих територій, організація бюджетного процесу у 2016 році; дотримання температурного режиму в бюджетних закладах; призначення житлових субсидій у 2016 році; діяльність закладів охорони здоров’я; забезпечення безпеки руху на дорогах; криміногенна ситуація в районі та ін.

< ... Читати далі »

Переглядів: 437 | Додав: Sapelkin | Дата: 21.03.2016

Про це під час години запитань до Уряду 18 березня повідомив Віце-прем’єр-міністр України – Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко.

Віце-прем’єр зазначив, що ці кошти планується спрямувати на проведення навчання голів об’єднаних територіальних громад та співробітників, які будуть працювати у виконавчих комітетах, займатися розробкою інвестиційних проектів, облаштування і запуск понад 600 центрів надання адміністративних послуг. Про це також йшлося на зустрічі 17 березня Геннадія Зубка з керівником групи підтримки України Пітером Вагн ... Читати далі »

Переглядів: 481 | Додав: Sapelkin | Дата: 21.03.2016

Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz