lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2016 » Березень » 15 » Схід села Бережинці
14:58
Схід села Бережинці

У приміщенні сільського будинку культури відбувся схід села Бережинці. У сході взяли участь: перший заступник голови Теофіпольської райдержадміністрації Вільшинський П.Г., Бережинецький сільський голова Тимощук М.В., заступник начальника управління соціального захисту населення Теофіпольської райдержадміністрації Шутяк М.В., завідувач сектору землеустрою та ринку земель відділу Держгеокадастру у Теофіпольському районі Хмельницької області Якимович В.А., керівник відділу № 1 ТзОВ «Україна 2001» Голуб М.І.,  мешканці с. Бережинці.

Сільський голова Тимощук М.В. звітував про проведену роботу на посаді, а також розповів про проведений благоустрій в с. Бережинці, соціально-економічну ситуацію, про вжиті заходи щодо підтримки учасників АТО, розгляд звернень громадян та вирішення проблемних питань мешканців сіл сільської ради.

Зупинився Микола Вікторович також на пріоритетних завданнях на 2016 рік, серед яких: закінчення робіт по вуличному освітленню в с. Рідка та с. Бережинці, проведення підсипання та грейдерування сільських доріг, розчистки вулиць від дикоростучих кущів, впорядкування територій кладовищ, проведення ліквідації стихійних сміттєзвалищ, вирубки сухих дерев та впорядкування території біля будинку культури с.Бережинці, проведення заміни вікон в місцевій школі.

Сільський голова закликав мешканців провести благоустрій біля своїх домівок.

Виступив керівник відділу № 1 ТзОВ «Україна 2001» Голуб М.І. по питаннях: щодо використання майнових паїв, благоустрою села Бережинці, надання допомоги по на соціально-побутові потреби жителям сіл Бережинецької сільської ради, по розрахунках за здане молоко.

Заступник начальника управління соціального захисту населення Теофіпольської райдержадміністрації Шутяк М.В. відповіла на запитання мешканців с. Бережинці щодо особливостей оформлення субсидій та надання допомоги одиноким престарілим громадянам.

Завідувач сектору землеустрою та ринку земель відділу Держгеокадастру у Теофіпольському районі Якимович В.А. також надала ґрунтовні відповіді на запитання мешканців села щодо оформлення оренди та виділення земельних ділянок, порядку використання земель пасовищ і земель спільної сумісної власності.

Жителі с. Бережинці поставили ряд запитань керівництву сільської ради та райдержадміністрації щодо утримання доріг, підтримки фельдшарсько-акушерского пункту на селі, надання допомоги одиноким престарілим громадянам.

Представники органів державної влади та місцевого самоврядування надали ґрунтовні роз’яснення та пообіцяли всіляко сприяти вирішенню нагальних потреб мешканців села.

Переглядів: 675 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz