lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2016 » Березень » 11 » Схід села Поляхова
15:53
Схід села Поляхова

В приміщенні сільського будинку культури відбувся схід села Поляхова. У сході села взяли участь: сільський голова Романюк М.Д., керівник апарату Теофіпольської райдержадміністрації Ковцун О.В., начальник відділу обробки документів управління соціального захисту населення Теофіпольської райдержадміністрації Король Т.Ф., завідувач сектору землеустрою та ринку земель відділу Держгеокадастру у Теофіпольському районі Хмельницької області Якимович Валентина Андріївна, мешканці Поляхівської сілької ради.

Сільський голова Романюк М.Д. звітував про проведену роботу на посаді, а також розповів про соціально-економічний розвиток сільської ради. Микола Дем’янович окреслив пріоритетні завдання на поточний рік, серед яких: проведення благоустрою сіл, ремонт будівель соціальної сфери в населених пунктах сільської ради, розробка генерального плану села Поляхова. Окремо Микола Дем’янович зупинився на питаннях розрахунків за водопостачання, вказав на необхідність погашення всіх боргів за послуги водопостачання.

Сільський голова також розповів про плани щодо перейменування вулиць села Поляхова, вказав на необхідність громадського обговорення цього питання.

Гостро постало питання щодо використання пасовищ громадянами сільської ради.

Щодо використання пасовищ свою думку висловили керівник апарату Теофіпольської райдержадміністрації Ковцун О.В., завідувач сектору землеустрою та ринку земель відділу Держгеокадастру у Теофіпольському районі Хмельницької області Якимович Валентина Андріївна. Олена Володимирівна розповіла про особливості використання земель сумісної власності. Валентина Андріївна ознайомила присутніх з порядком надання в оренду земель для пасовищ.

По питанню оформлення субсидій виступила начальник відділу обробки документів управління соціального захисту населення Теофіпольської райдержадміністрації Король Тетяна Францівна, яка ознайомила жителів з порядком оформлення субсидій.

На всі проблемні питання жителів сільської ради, представники органів державної влади та місцевого самоврядування надали ґрунтовні роз’яснення.

Переглядів: 1028 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz