lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Серпень » 03

На Теофіпольщину прийшла страшна звістка – на міні, поблизу міста Маріуполя, підірвався 26-ти річний Дмитро Загородній, житель с. Рідка Теофіпольського району. У неділю на Старокостянтинівській військовій базі приземлився літак із його тілом. На кордоні з нашим районом на Героя чекали не байдужі земляки, волонтери. Люди стояли на колінах, не ховаючи сліз із квітами в руках. Таку саму картину можна було спостерігати і біля храму Святого Праведного Іоанна Кронштадського на цукровому заводі, де четверо священнослужителів району відправили панахиду по загиблому. І біля джерела Святої Анни, що при в'їзді в с. Рідку, сотні жителів сіл стояли на колінах, віддаючи шану Дмитру. Люди створили живий коридор до його оселі, закидали дорогу квітами. Адже доб ... Читати далі »

Переглядів: 708 | Додав: Sapelkin | Дата: 03.08.2015

Зазначив голова райдержадміністрації Юрій Маєвський на нараді-зустрічі з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, підприємств та установ району. На нараді розглядалися питання щодо: підвищення рівня заробітної плати в районі, наповнення районного бюджету, оптимізації структур центральної районної лікарні та центру надання первинної медико-санітарної допомоги, стану об’їзних доріг селища.

Людмила Флерчук, заступник начальника - начальник бюджетного відділу управління фінансів райдержадміністрації, звернула увагу присутніх на дефіцит районного бюджету, графи зменшення видатків, недостатність коштів субвенцій на медици ... Читати далі »

Переглядів: 650 | Додав: Sapelkin | Дата: 03.08.2015

Голова райдержадміністрації Юрій Маєвський провів робочу нараду з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, підприємств та установ району. На нараді були присутні голова районної ради Віктор Лебединський, перший заступник голови райдержадміністрації Петро Вільшинський, заступник голови райдержадміністрації Тетяна Фільчук, керівник апарату райдержадміністрації Олена Ковцун.

Перед початком наради присутні, за пропозицією Юрія Францовича, вшанували хвилиною мовчання жителя Теофіпольського району, що 30 липня загинув в зоні проведення антитерористичної операції поблизу м. Маріуполя. Дмитро Загородній помер внаслідок множинних оск ... Читати далі »

Переглядів: 661 | Додав: Sapelkin | Дата: 03.08.2015

Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Серпень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz