lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Серпень » 14

Голова райдержадміністрації Юрій Маєвський провів нараду з керівниками організацій, установ району, сільськими та селищними головами, за участю своїх заступників.

На порядку денному засідання обговорювалося питання об’єднання громад на території району. «При обговоренні питань децентралізації хочу, щоб ми всі продемонстрували єдність у баченні ситуації», - звернувся очільник району до присутніх у залі.

Свою думку утворення громад голові райдержадміністрації окреслили Поляхівський сільський та Базалійський селищ ... Читати далі »

Переглядів: 582 | Додав: Sapelkin | Дата: 14.08.2015

Відбулося засідання комісії по розгляду питання надання житлових субсидій, державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям в окремих випадках під керівництвом заступника голови райдержадміністрації Тетяни Фільчук.

В засіданні взяли участь спеціалісти структурних підрозділів райдержадміністрації, Теофіпольського районного центру зайнятості та центру первинної медико-санітарної допомоги району.

Розглядалися питання щодо надання громадянам житлової субсидії та державної соціальної допомоги.

... Читати далі »

Переглядів: 538 | Додав: Sapelkin | Дата: 14.08.2015

Голова райдержадміністрації за участю заступників, провів нараду з керівниками організацій, установ, сільських та селищних голів району, на якій обговорено питання підготовки та належного проведення на території нашого району Дня Державного прапора України та святкування 24-ї річниці незалежності України.

По даному питанню виступила заступник голови райдержадміністрації Тетяна Фільчук. Вона повідомила, що 21 серпня відбудеться відкриття районної Дошки Пошани і святковий концерт до Дня незалежності України біля районного кінотеатру «Україна». Буде діяти виставка декоративно-прикладного мистецтва.

... Читати далі »

Переглядів: 756 | Додав: Sapelkin | Дата: 14.08.2015

Сьогодні голова райдержадміністрації Юрій Маєвський провів нараду з керівниками установ, організацій, сільських, селищних голів та керівників агроформувань району. «Існують випадки виявлення африканської чуми свиней в Україні. Всі ми розуміємо, які можуть бути страшні наслідки даної епідемії, адже в нашому районі найбільше поголів’я свиней в Хмельницькій області» ,- зазначив Юрій Францович, розпочинаючи засідання.

Відносно заходів з недопущення занесення збудника африканської чуми свиней на території району слово було надано Павлу Шевчуку, начальнику управління ветеринарної медицини в Теофіпольському районі. Він зупин ... Читати далі »

Переглядів: 669 | Додав: Sapelkin | Дата: 14.08.2015

Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Серпень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz