lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Серпень » 31

31 серпня 2015 року під керівництвом першого заступника голови Хмельницької облдержадміністрації Василя Процюка відбулась селекторна нарада з питань організації виконання постанови Кабінету Міністрів України від 26 червня 2015 року №475 «Про спрощення порядку призначення та надання населенню житлових субсидій». В селекторному засіданні взяли участь голова райдержадміністрації Юрій Маєвський, заступник голови райдержадміністрації Тетяна Фільчук, начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Наталія Лебідь, начальник відділу житлово-комунального господарства та будівництва райдержадміністрації Людмила Сапуга, начальник Теофіпольської філії ПрАТ «Хмельницькгаз» Олег Кушнірук, начальник КП &laqu ... Читати далі »

Переглядів: 547 | Додав: Sapelkin | Дата: 31.08.2015

Сьогодні за участю заступника голови райдержадміністрації Тетяни Фільчук проведено засідання спостережної комісії при райдержадміністрації, та членів комісії, інспектора Теофіпольського РП Ізяславського міжрайонного відділу Кримінально – виконавчої інспекції Управління Державної пенітенціарної служби України у Хмельницькій області Дмитра Бачинського, а також голів сільських рад.

У ході розгляду питань акцентувалася увага на належній соціальній адаптації раніше засуджених осіб та унеможливлення їх повторного втягнення в злочинну діяльність. Заслухавши всіх доповідачів, члени комісії прийняли ряд рішень, зокрема, забезпечу ... Читати далі »

Переглядів: 523 | Додав: Sapelkin | Дата: 31.08.2015

Нещодавно в м. Токмак Запорізької області відбувся чемпіонат України з гирьового спорту, присвячений 120-річчю гирьового спорту в Україні серед чоловіків і юніорів (двоборство), жінок і юніорок (ривок). У турнірі виступили 23 області України. Також участь у турнірі взяли спортсмени з Теофіпольського району.

Хмельниччину на чемпіонаті представляли Василь Михайлінчик - заслужений майстер спорту з гирьового спорту, двохразовий Чемпіон світу 2011-2012 років, Палмір Квіквініа - майстер спорту з гирьового спорту, Чемпіон України та володар Кубка України та Володимир Ризак.

... Читати далі »

Переглядів: 603 | Додав: Sapelkin | Дата: 31.08.2015

Уряд України вносить до Парламенту законопроект про збільшення соціальних стандартів для майже 12 мільйонів українських громадян. Про це заявив у “10 хвилинах” Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк.

Він нагадав, що Україна разом із іноземними кредиторами домовилась про списання 20% комерційного боргу: “Ця сума – майже 4 мільярда доларів США”.

Окрім того, Уряду вдалося добитись перенесення виплат по тілу кредита ще на чотири роки.

< ... Читати далі »
Переглядів: 462 | Додав: Sapelkin | Дата: 31.08.2015

Голова райдержадміністрації Юрій Маєвський провів робочу нараду з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, організацій та установ району, за участю заступників голови райдержадміністрації. На нараді були присутні голова районної ради Віктор Лебединський, керуюча справами виконавчого апарату районної ради Людмила Глов’юк, Теофіпольський селищний голова Сергій Мельник.

На порядок денний щотижневої наради виносилися питання: забезпечення правопорядку під час заходів присвячених Дню знань в районі, збільшенню надходжень до районного бюджету, процесу призначення та надання населенню житлових субсидій, збільшення кількості п ... Читати далі »

Переглядів: 588 | Додав: Sapelkin | Дата: 31.08.2015

Президент Петро Порошенко на зустрічі з представниками територіальних громад обговорив конституційні зміни щодо децентралізації, які у понеділок, 31 серпня, розгляне Верховна Рада на позачерговому засіданні. Глава держави наголосив під час обговорення, що в результаті реформи з децентралізації Україна як держава стане значно сильнішою.

«Незважаючи на те, що Президент делегує свої повноваження, я, як Президент, буду сильнішим, бо я можу покластися на територіальні громади, на місцеву владу і забезпечити твердий союз, який не дозво ... Читати далі »

Переглядів: 548 | Додав: Sapelkin | Дата: 31.08.2015

Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Серпень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz