lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Серпень » 10

Керівник апарату райдержадміністрації Олена Ковцун провела правове навчання з керівниками структурних підрозділів та працівниками апарату райдержадміністрації.

На порядок денний засідання виносились питання щодо Закону України «Про місцеві вибори», по якому доповіла Юлія Семенюк - начальник відділу ведення Державного реєстру виборців.

Начальник юридичного відділу апарату адміністрації Галина Андрощук проінформувала присутніх щодо застосування деяких положень законодавства в частині організації надання правової допомог ... Читати далі »

Переглядів: 526 | Додав: Sapelkin | Дата: 10.08.2015

Ряд важливих питань життєдіяльності району було обговорено на робочій нараді, яку провів  голова районної державної адміністрації Юрій Маєвський з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, підприємств та установ району. На нараді були присутні перший заступник голови райдержадміністрації Петро Вільшинський, заступник голови райдержадміністрації Тетяна Фільчук, керівник апарату райдержадміністрації Олена Ковцун.

В ході наради були розглянуті питання завершення жнивної кампаній в районі, виконання районного бюджету, надання жителям району субсидій за спрощеним порядком  та ряд інших актуальних  питань. ... Читати далі »

Переглядів: 599 | Додав: Sapelkin | Дата: 10.08.2015

У зв′язку із загостренням ситуації на лінії зіткнення Президент України Петро Порошенко провів нараду за участю Секретаря РНБО Олександра Турчинова, Начальника Генштабу Віктора Муженка та Міністра оборони Степана Полторака.
За останні дні російсько-терористичні війська збільшили кількість обстрілів, зокрема з артилерійської зброї. 9 серпня режим припиненню вогню було порушено 127 разів. О 3:27 близько 200 бойовиків за допомогою танків пішли на штурм в районі населеного пункту Новоласпа Донецької області. Як доповів Президентові Начальник Генерального Штабу українські війська дали ворогу гідну відсіч. Усі атаки було відбито. Українські війська повернул ... Читати далі »

Переглядів: 520 | Додав: Sapelkin | Дата: 10.08.2015

10 серпня під керівництвом заступника голови Хмельницької обласної державної адміністрації Володимира Кальніченка відбулася селекторна нарада на тему: “Стан виконання шостої черги часткової мобілізації”. У нараді взяли участь голова районної державної адміністрації Юрій Маєвський, перший заступник голови райдержадміністрації Петро Вільшинський,  заступник комісара Білогірсько – Теофіпольського ОРВК Олег Кравченко  та керівники правоохоронних органів району.

В обговорені  було зазначено, що Теофіпольський район виконав план мобілізації на 67 %. Це один з найкращих показників в області. Але нашом ... Читати далі »

Переглядів: 661 | Додав: Sapelkin | Дата: 10.08.2015

Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Серпень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz