lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Серпень » 27

Сьогодні перший заступник голови райдержадміністрації Петро Вільшинський провів засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат та засідання робочої групи зі сприяння легалізації „тіньової” зайнятості населення та „тіньової” заробітної плати в районі. Участь у комісії прийняли керівники установ, організацій району. На чергове засідання було запрошено приватних підприємців, сільських та селищних голів району.

Першим комісія розглянула питання рівня виплати заробітної плати найманим працівникам на рівні мінімал ... Читати далі »

Переглядів: 540 | Додав: Sapelkin | Дата: 27.08.2015

Кожна дитина має право на навчання та забезпечення всім необхідним. Особливо діти, які в силу низки причин опинилися в складних життєвих обставинах. Так, з 4 серпня по 30 серпня 2015 року у Теофіпольському районі  проводилася благодійна акція «Готуємо дітей до школи». Головною метою якої є забезпечити дітей із соціально незахищених верств населення всім необхідним напередодні навчального року. Головним чином, це стосується школярів з числа дітей учасників АТО та переселенців, дітей із сімей, які опинились у складних життєвих обставинах та перебувають під соціальним супроводом. Координатором акції в нашому районі є Служба у справах дітей та Центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.

... Читати далі »

Переглядів: 621 | Додав: Sapelkin | Дата: 27.08.2015

Президент Петро Порошенко зустрівся з представниками громадськості для обговорення актуальних питань розвитку держави. Основною темою обговорення стали зміни до Конституції в частині децентралізації.

Президент підтримав думку більшості присутніх щодо необхідності кращої комунікації з населенням щодо сутності конституційних змін. «Треба нам спільно знайти можливості донести до народу, що зміни не несуть жодної загрози, а працюють на нашу перемогу», – сказав Глава держави. ... Читати далі »

Переглядів: 518 | Додав: Sapelkin | Дата: 27.08.2015

Для укриття населення в Теофіпольському районі від надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру існує фонд захисних споруд цивільного захисту, які можуть бути використані для укриття населення. Організації та власники таких споруд, у разі необхідності, повинні забезпечити вільний доступ населення для укриття.

 Оповіщення

Головний спосіб оповіщення населення про дії при виникненні надзвичайних ситуацій - це передача повідомлення по мережі провідного мовлення (через квартири і зовнішні гуч ... Читати далі »

Переглядів: 524 | Додав: Sapelkin | Дата: 27.08.2015

Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Серпень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz