lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2016 » Квітень » 04

Такий основний меседж наради, яка відбулась під керівництвом голови райдержадміністрації Юрія Маєвського з сільськими та селищними головами району.

Участь у якій взяли: заступник голови райдержадміністрації Тетяна Фільчук, керівник апарату райдержадміністрації Олена Ковцун, голова районної ради Андрій Петринюк, керівники установ, організацій району.

Цього тижня планується провести наради з усіма сільськими та селищними головами району. Основними питаннями, які розглядатимуться стануть: делегування коштів з бюджетів сільських та сели ... Читати далі »

Переглядів: 507 | Додав: Sapelkin | Дата: 04.04.2016

Голова Теофіпольської райдержадміністрації Юрій Маєвський разом з керівником апарату райдержадміністрації Оленою Ковцун взяли участь у селекторній нараді під головуванням першого заступника голови облдержадміністрації Василя Процюка з питання здійснення органами місцевого самоврядування повноважень з реєстрації місця проживання фізичних осіб.

У нараді також взяли участь представники органів місцевого самоврядування (сільські та селищні голови, секретарі району), на яких покладено реалізацію повноважень з питань реєстрації, а також завідувач ... Читати далі »

Переглядів: 396 | Додав: Sapelkin | Дата: 04.04.2016

Питання врегулювання політичної кризи, визначення кандидатури нового Прем’єр-міністра, формування нового Уряду і коаліції народні депутати мають вирішити найближчим часом, наголошує Президент Петро Порошенко.

«У Вашингтоні я заявив, що це точно не питання місяців і тижнів, це питання днів і годин. Наголошую на тому, що бажано першого парламентського тижня роботи, країна повинна мати нового Прем’єра, нову коаліцію, нову програму дій Уряду, яка гарантуватиме стабільну роботу коаліції і Уряду», - сказа ... Читати далі »

Переглядів: 472 | Додав: Sapelkin | Дата: 04.04.2016

Сьогодні в залі засідань адмінбудинку відбулась щотижнева робоча нарада, яку провів голова райдержадміністрації Юрій Маєвський.

Нарада відбулась за участю першого заступника голови райдержадміністрації Петра Вільшинського, заступника голови райдержадміністрації Тетяни Фільчук, керівника апарату райдержадміністрації Олени Ковцун, голови районної ради Андрія Петринюка, заступника голови районної ради Романа Непотаса, керуючого справами виконавчого апарату районної ради Людмили Глов’юк, начальників управлінь, відділів, структурних підрозділів райдержадміністрації, керівників районних установ та організацій, ЗМІ.

... Читати далі »
Переглядів: 547 | Додав: Sapelkin | Дата: 04.04.2016

Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz