lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2016 » Квітень » 18

Президент Петро Порошенко наголошує, що поступовий перехід української армії на контракту основу, який активізовано останнім часом, забезпечує майже повне комплектування військових частин і підрозділів Збройних Сил України.

«Десятки тисяч українських патріотів скористалися цією можливістю», – сказав Глава держави під час виступу на урочистостях з нагоди відзначення 2-ї річниці з дня створення батальйонів патрульної служби МВС особливого призначення.

Петро Порошенко підкреслив, що ... Читати далі »

Переглядів: 458 | Додав: Sapelkin | Дата: 18.04.2016

Вислів настільки звичний для нас, що ми навіть не замислюємося про його глибинну суть. А між тим на нашій планеті є багато куточків, де люди можуть тільки помріяти про прохолоду лісової гущавини чи цілющий запах сосни.

Вчені підрахували: якщо розділити кількість всіх дерев, що ростуть на Землі, на кількість людей, що живуть на планеті, то на кожного з нас припаде не більше 60 дерев. Погодьтеся, це зовсім небагато! А між тим щодня Земля втрачає більше 1,5 га лісів.

Сьогодні, 18 квітня, працівники Теофіпольської селищної ради та Теоф ... Читати далі »

Переглядів: 522 | Додав: Sapelkin | Дата: 18.04.2016

З 19 по 22 травня 2016року Держкомтелерадіо проводить XII Київську міжнародну книжкову виставку, яка проходитиме  в Українському Домі за адресою: м.Київ, вул.Хрещатик, 2.

Київська міжнародна книжкова виставка – подія всеукраїнського масштабу, що об’єднує видавців, книго- розповсюджувачів, авторів та книголюбів.

Програмою ХІІ Київської міжнародної книжкової виставки заплановано ознайомлення з кращими зразками видавничої продукції вітчизняних та зарубіжних видавництв різних форм власності, а також поліграфічними та книготоргов ... Читати далі »

Переглядів: 502 | Додав: Sapelkin | Дата: 18.04.2016

Сьогодні, 18 квітня, на черговому правовому навчанні, під керівництвом заступника голови райдержадміністрації Тетяни Фільчук, розглянуто основні зміни до Законів України та постанов КМУ стосовно державної служби та пенсійного забезпечення.

Із вступним словом до присутніх звернулася Тетяна Василівна, яка зосередила увагу на актуальністі роз'яснених питань по законодавству на сьогодні.

Детально про зміни, що чекають держслужбовців проінформували: начальник юридичного відділу апарату райдержадміністрації Галина Андрощук, головний спе ... Читати далі »

Переглядів: 570 | Додав: Sapelkin | Дата: 18.04.2016

Перший заступник голови райдержадміністрації Петро Вільшинський, сьогодні, 18 квітня, провів робочу нараду з керівниками відділів, управлінь, служб та структурних підрозділів райдержадміністрації.

На порядок денний були винесені актуальні питання сьогодення. Керівники структурних підрозділів райдержадміністрації звітували про проведену роботу за минулий тиждень та плани на поточний період.

Під час наради розглядались питання: про надзвичайні ситуації в районі за минулий тиждень, про районний бюджет, про стан обслуговування бюд ... Читати далі »

Переглядів: 491 | Додав: Sapelkin | Дата: 18.04.2016

17 квітня, перший заступник голови райдержадміністрації Петро Вільшинський разом з головою районної ради Андрієм Петринюком, керівником ТОВ «Святець» Василем Мастієм, героєм України Василем Петринюком побували з робочим візитом в Тернопільському національному економічному університеті.

Метою зустрічі було підписання договору про співпрацю університету, Теофіпольської районної державної адміністрації, районної ради та відкриття філії (коледжу) університету на базі місцевого професійного аграрного-промислового ліцею. Згідно договору сторони зобов’язуються співпрацювати у питаннях освітньої діяльності, а саме у нав ... Читати далі »

Переглядів: 573 | Додав: Sapelkin | Дата: 18.04.2016

Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz