lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2016 » Квітень » 11

Президент Петро Порошенко очікує, що цього тижня народні депутати домовляться щодо нової коаліції у Верховній Раді та визначаться із кандидатурою нового Прем’єр-міністра.

“Я повністю погоджуюсь з тим, що далі терпіти безвладдя в країні неможливо, тому я чекаю, що не пізніше, як наступного тижня, ми почуємо з Парламенту добру звістку”, – сказав Глава держави в інтерв’ю українським телеканалам.

“Вони мають створити коаліцію. ... Читати далі »

Переглядів: 447 | Додав: Sapelkin | Дата: 11.04.2016

Під керівництвом голови райдержадміністрації Юрія Маєвського відбулася щотижнева нарада. За участю керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, установ та організацій району, традиційно, було розглянуто питання соціально-економічних показників розвитку Теофіпольщини.

Під час наради розглядалися питання: про стан криміногенної ситуації в районі, про надзвичайні ситуації в районі за минулий тиждень, про місцевий та державний бюджети, про хід проведення весняно-польових робіт, стан справ в сфері охорони здоров’я, культури, освіти, стан автобусного сполучення між селами та ситуацію з перевізниками, рівень заробітної плати, ... Читати далі »

Переглядів: 586 | Додав: Sapelkin | Дата: 11.04.2016

Якось неочікувано, проте, дуже бажано, чи не першою із суттєвих реформ, які розпочалися і мають позитивні результати, стала реформа міжбюджетних відносин, або, як зазвичай говорять, фінансова децентралізація.

Ще донедавна (до 1 січня 2015 року) місцеві бюджети (обласні, районні, а також бюджети міст, сіл та селищ) цілковито залежали від загальної казни (державного бюджету), а відтепер вони мають і свої власні надходження. Це стало можливим завдяки ухваленню низки законів та змін до Бюджетного та Податкового кодексів (Закон України «Про внесення змін до Податкового кодексу Україн ... Читати далі »

Переглядів: 533 | Додав: Sapelkin | Дата: 11.04.2016

Шановні теофіпольчани!

 

Однією із найстрашніших сторінок історії українського народу є період Великої Вітчизняної війни. З перших днів окупації німецькими військами було встановлено режим терору, знущання над мирним населенням.

 

Грабуючи народне багатство України, знищуючи населення, німецькі фашисти намагалися поставити народ на коліна, використати людей, як робочу силу для потреб рейху та його збройних сил. З цією метою на Україні було введено режим рабсько-кріпосницької праці.

... Читати далі »

Переглядів: 475 | Додав: Sapelkin | Дата: 11.04.2016

Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz