lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2016 » Квітень » 26

У світі є небагато назв, що відомі краще, ніж «ЧОРНОБИЛЬ». 26 квітня 1986 року сталася жахлива аварія на четвертому реакторі, що змінила життя на «до» і «після», аварія, яка призвела до радіоактивного опромінення величезної кількості людей, до забруднення води та навколишнього середовища. 26 квітня 1986 року — це чорна дата, що позначає одну з найтяжчих трагедій в історії людства. Саме вона провела у людській свідомості болісну межу, яка розділяє наше буття на до- і після чорнобильське. Ця подія змінила хід людської еволюції та відкрила нову сторінку світової цивілізації. Аварія на Чорнобильській атомній електростанції навіки вкарбувала в пам’ять мужність і героїзм тисяч людей. Вони першими стали ... Читати далі »

Переглядів: 624 | Додав: Sapelkin | Дата: 26.04.2016

«На сьогодні більше 100 тисяч бюджетних установ потребують термомодернізації. На ці цілі необхідно інвестицій у розмірі від 4,2 до 8,5 млрд. доларів. Враховуючи, що реалізація таких заходів вимагає різних джерел фінансування, оптимальним рішенням є використання ЕСКО-механізму, тобто залучення енергосервісних компаній до утеплення бюджетних установ», - повідомив Голова Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України та нагадав, що минулого року прийнято Закони України щодо запровадження механізму енергосервісу, затверджено Примірний енергосервісний договір, доповнено економічну класифікацію видатків бюджету позицією 2276 «Оплата енергосервісу».

... Читати далі »

Переглядів: 580 | Додав: Sapelkin | Дата: 26.04.2016

Президент Петро Порошенко разом з дружиною Мариною відкрив низку заходів, присвячених 30-м роковинам аварії на Чорнобильській атомній електростанції.

Глава держави, представники Адміністрації Президента, Кабінету Міністрів, дипломатичних установ, громадськості відвідали прем’єру ораторії "Гірка зоря" у Національному культурно-мистецькому та музейному комплексі "Мистецький Арсенал".

В основу ораторії покладен ... Читати далі »

Переглядів: 437 | Додав: Sapelkin | Дата: 26.04.2016

Володимир Гройсман: Три головні завдання Уряду - стабілізувати ситуацію, забезпечити відновлення економічного зростання та соціальну справедливість у країні.

Уряд має забезпечити виконання трьох першочергових завдань – стабілізації ситуації у країні, забезпечення відновлення економічного зростання та соціальної справедливості, що дозволить підвищити якість життя громадян та повернути відчуття гідності за країну. Про це заявив Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман в ефірі телеканалу ICTV увечері понеділка, 25 квітня.

... Читати далі »

Переглядів: 474 | Додав: Sapelkin | Дата: 26.04.2016

Початок відчутного потепління змусив подолян активно взятися за впорядкування своїх дворів та земельних ділянок, а з наближенням Великодніх та травневих свят активізуватися ще більше. У зв’язку з цим, збільшується кількість багать біля приватних садиб, у дворах житлових комплексів, на узбіччях доріг.

Потрібно пам’ятати, що спалювання рештків рослин і опалого листя небезпечне, бо може перерости у неконтрольоване горіння. А це в свою чергу може призвести до пожежі. При наведенні ладу біля своїх садиб, на городах, прибудинкових ... Читати далі »

Переглядів: 527 | Додав: Sapelkin | Дата: 26.04.2016

Шановні теофіпольчани!

Минуло 30 років відтоді, як сталася жахлива техногенна катастрофа. Чорнобиль завжди буде нашим спільним болем, символом великого людського горя. Від імені районної влади дозвольте висловити співчуття усім, кому довелось відчути біль втрати рідних і близьких, усім, хто потребує постійної допомоги та піклування.

Сьогодні у нашому районі проживає 125 осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, з яких 18 осіб – учасники 1 категорії (2 особи – інваліди першої групи, 9 осіб – інваліди ... Читати далі »

Переглядів: 753 | Додав: Sapelkin | Дата: 26.04.2016

Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz