lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2016 » Квітень » 05

У приміщенні сільського будинку культури відбувся схід села Кунча. У сході взяли участь: перший заступник голови Теофіпольської райдержадміністрації Вільшинський П.Г., голова районної ради Петринюк А.В., голова ФГ «Кунчанський» Пицюк В.В., Кунчанський сільський голова Козачук О.А., представники установ, організацій району, мешканці с. Кунча.

Сільський голова Козачук О.А. звітував про проведену роботу на посаді, а також розповів про соціально-економічну і демографічну ситуацію та вирішення проблемних питань мешканців села.

... Читати далі »

Переглядів: 664 | Додав: Sapelkin | Дата: 05.04.2016

 

Джерело:http://www.saee.gov.ua

Переглядів: 600 | Додав: Sapelkin | Дата: 05.04.2016

З метою вжиття дієвих заходів щодо забезпечення погашення заборгованості із виплати заробітної плати найманим працівникам Теофіпольщини сьогодні під головуванням керівника апарату райдержадміністрації Олени Ковцун відбулось чергове засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій, інших соціальних виплат та інших соціальних виплат та засідання робочої групи з питань виплати заробітної плати і зайнятості населення  в районі.

Комісією розглянуто питання про рівень заробітної плати і зайнятості населення суб’єктів господарської діяльності, які не забезпечили виплати заробітної п ... Читати далі »

Переглядів: 563 | Додав: Sapelkin | Дата: 05.04.2016

Перший заступник голови райдержадміністрації Петро Вільшинський взяв участь у селекторній нараді під головуванням Міністра аграрної політики та продовольства України Павленка О.М. з питання підсумків роботи галузі тваринництва за 2015 рік та прогнозні показники розвитку у 2016 році. В районній студії селекторного зв’язку також був присутній начальник управління АПК Олександр Бронетко.

Від Хмельницької області участь в нараді взяли заступник голови облдержадміністрації Володимир Кальніченко, спеціалісти відділів департаменту агропром ... Читати далі »

Переглядів: 578 | Додав: Sapelkin | Дата: 05.04.2016

В приміщенні райдержадміністрації 5 квітня поточного року відбулась спільна нарада керівництва райдержадміністрації та районної ради з питань охорони здоров’я.

Участь в нараді взяли: заступник голови райдержадміністрації Тетяна Фільчук, заступник голови районної ради Роман Непотас, керуючий справами виконавчого апарату районної ради Людмила Глов’юк, представники Теофіпольської центральної лікарні та Теофіпольського ЦПМСД.

Розглянуто наступні питання порядку денного: про заходи проведення оптимізації, про фінансуван ... Читати далі »

Переглядів: 387 | Додав: Sapelkin | Дата: 05.04.2016

Випалювання сухої трави завдає великої шкоди навколишньому середовищу. Керуючись статтею 50 Конституції України, яка гарантує кожному безпечне для життя і здоров'я довкілля, кожен з нас має законне право боротися із несанкціонованим спалюванням сухотрав'я і рослинних залишків. Статті 16 і 22 Закону України "Про охорону атмосферного повітря" забороняють спалювання листя. Відповідальність за порушення цієї норми передбачена статтею 77 адміністративного кодексу України. Так, випалювання стерні, луків, пасовищ, ділянок із степовою, водно-болотною та іншою природною рослинністю, або її залишків та опалого листя на землях сільськогосподарського призначення, у смугах відводу автомобільних доріг і залізниць, у парках, інших зелених насадж ... Читати далі »

Переглядів: 462 | Додав: Sapelkin | Дата: 05.04.2016

Незважаючи на те, що невдовзі поточний опалювальний сезон завершиться, питання утеплення житла залишається актуальним. Адже весняно-літній період можна використовувати з користю і підготуватися до наступної зими.

Про те, що чимало сімей опікуються цим питанням заздалегідь, свідчать результати щотижневого моніторингу отримання "теплих" кредитів, яке проводить Держенергоефективності.

За останній тиждень оформлено 677 таких кредитів ... Читати далі »

Переглядів: 481 | Додав: Sapelkin | Дата: 05.04.2016

Верховна Рада України планує ухвалити закон щодо передачі в управління об'єднаним територіальним громадам та громадам, які поки ще не об'єдналися, земель, що знаходяться у межах і поза межами населених пунктів, що забезпечить право громад на управління власними ресурсами. Про це заявив Голова Верховної Ради України Володимир Гройсман в інтерв'ю телеканалу "Рада" .

... Читати далі »

Переглядів: 468 | Додав: Sapelkin | Дата: 05.04.2016

Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz