lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2016 » Квітень » 13 » Мисли глобально, дій локально! 16 квітня – Всеукраїнська екологічна акція День довкілля.
08:55
Мисли глобально, дій локально! 16 квітня – Всеукраїнська екологічна акція День довкілля.

Департамент екології та природних ресурсів облдержадміністрації закликає всіх керівників підприємств, установ та організацій краю, а також небайдужих громадян нашої області, підтримати цю ініціативу і вийти 16 квітня 2016 року на Всеукраїнську екологічну акцію День довкілля.
День довкілля в Україні традиційно відзначається в третю суботу квітня. Офіційно цю екологічну акцію було започатковано Указом Президента України від 6 серпня 1998 року № 855/98, виданим за ініціативи Мінприроди та громадських природоохоронних організацій.
Головна мета свята – підвищення рівня свідомості українців в питаннях, що стосуються збереження навколишнього середовища, а також організація заходів, пов’язаних з висадкою дерев в лісах і парках, прибиранням паркових територій, плануванням скверів, газонів, клумб в населених пунктах, ліквідацією стихійних звалищ в громадських місцях, місцях відпочинку і дозвілля, тощо.
Щороку День довкілля підтримується громадськими організаціями та небайдужими громадянами. Це свідчить про те, що українське суспільство виявляє зацікавленість до розв’язання екологічних проблем та дбає про забезпечення права громадян на безпечне довкілля.
Сподіваємось, що День довкілля згуртує подолян, адже чистота краю починається з чистоти власної оселі, вулиці, села та міста. Кожен мешканець області має зробити свій внесок у спільну справу і докласти зусиль, щоб кожне місто, містечко, селище, село стало набагато чистішим і охайнішим!
Зробімо все, аби краєвиди Хмельниччини тішили око і веселили душу, щоб і наші нащадки могли насолоджуватися неповторною красою та унікальністю рідного краю.

 
За матеріалами Департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації

Джерело: http://www.adm-km.gov.ua/?p=4009

Переглядів: 510 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz