lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Серпень » 17 » Щотижнева нарада голови райдержадміністрації
10:44
Щотижнева нарада голови райдержадміністрації

Сьогодні голова райдержадміністрації Юрій Маєвський провів чергову нараду з начальниками структурних підрозділів, апарату райдержадміністрації, організацій району, Теофіпольським селищним головою. В нараді взяли участь голова районної ради Віктор Лебединський та заступники голови райдержадміністрації.

З метою попередження африканської чуми, перший заступник голови райдержадміністрації Петро Вільшинський доповів про хід проведення перевірок спеціалістами державної ветеринарної медицини свиноферм: наявність огорож, ветсанпропускників, дизбар’єрів. Зупинився на питанні добровільного об’єднання територіальних громад. Його доповнила начальник відділу житлово-комунального господарства та будівництва райдержадміністрації Людмила Сапуга.

Заступником голови райдержадміністрації Тетяною Фільчук доведено до відома присутніх план підготовки та проведення районних заходів до Дня Державного Прапора України та 24-ї річниці незалежності України. Таким чином: з нагоди чергової річниці незалежності України 21 серпня з 9.30 до 11.00 відбудуться парад вишиванок, відкриття районної Дошки Пошани «Кращі люди Теофіпольщини» та святковий концерт біля кінотеатру «Україна»; 23 серпня з 9.00 до 10.00 пройде урочистий мітинг до Дня Державного Прапора України, загальнонаціональна хвилина мовчання в пам’ять про загиблих воїнів – захисників України.

Головою райдержадміністрації акцентовано увагу на проведенні благоустрою селища та населених пунктів району, забезпечення правопорядку під час проведення святкових заходів, показових спортивних змагань.

Юрій Францович зосередив увагу на питанні надання житлових субсидій населенню. «Потрібно максимально сконцентрувати увагу на тому, щоб якнайбільша кількість людей скористалася державною субсидією», - зазначив голова.

Також було дано доручення: начальнику Теофіпольського ВУЖКГ Володимиру Пархомцю завершити облаштування майданчиків дитячих садків смт Теофіполя; відділу економічного розвитку та торгівлі райдержадміністрації повідомити всіх підприємців-перевізників щодо необхідністі продовження договорів про пільгове перевезення громадян на приміських маршрутах.

Підводячи підсумки наради, Юрій Маєвський наголосив на посиленні трудової дисципліни у колективах і побажав усім успішного трудового тижня.

Переглядів: 609 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 1.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Серпень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz