lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Серпень » 18 » Працювала виїзна комісія
18:40
Працювала виїзна комісія

18 серпня 2015 року під керівництвом заступника голови райдержадміністрації Тетяни Фільчук працювала комісія з питання можливості відновлення роботи дитячого садка в с. Ульяново. До складу комісії ввійшли представники відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації (Анатолій Пасека, Валентина Мельничук), управління фінансів райдержадміністрації (Людмила Флерчук), Теофіпольського районного сектору Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області (Дмитро Кадай), КП «Тепловик» (Андрій Кирилюк), лікар загальної гігієни санітарно-епідеміологічного відділу Ізяславського міжрайонного управління держсанепідемслужби у Хмельницькій області (Ігор Панасюк) та Шибенський сільський голова (Василь Гринюк). Для участі в роботі комісії було запрошено Володимира Прокопчука та Володимира Шведу – орендарів земельних ділянок на території Шибенської сільської ради.

Спеціалістами було оглянуто будівлю Ульянівського ДНЗ, яка не використовувалася з 2013 року. Зосереджено увагу на якості системи опалення, санітарно-гігієнічних нормах приміщення, загальних нормах пожежної безпеки.

 В ході спілкування членів комісії, орендарів з жителями села обговорювалися питання доцільності проведення ремонту закладу вцілому, придбання інвентаря для дитячої групи, побутової техніки, а також функціонування дитячого майданчика. Не залишилося поза увагою питання підвозу дітей ( в Ульяново 7 дітей: 3 – до 3-х років, 4 дітей – від 3 до 6 років) в Шибенський ДНЗ. З ряду питань спеціалістами надано відповідні роз’яснення.

Володимир Прокопчук та Володимир Шведа порекомендували членам комісії провести необхідні фінансові розрахунки по даному закладу та надати обґрунтований висновок.

В підсумку Т. Фільчук, враховуючи пропозиції та рекомендації сторін, наголосила про прийняття комісією відповідного рішення та надання обґрунтованої відповіді заявникам – жителям с. Ульяново - в найближчі строки.

Переглядів: 562 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Серпень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz