lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2016 » Квітень » 22 » Продовжуємо благоустрій селища
15:44
Продовжуємо благоустрій селища

Традиційно на початку весни в районі проводяться роботи по благоустрою та прибиранню територій.

Весняне прибирання території громади на всіх його об'єктах завжди здійснюється з особливим старанням, по-господарськи і дбайливо. Таке ставлення - давня традиція трудових колективів установ та організацій сіл та селищ району, де кожний куточок має бути доглянутий і прибраний. Під час проведення двомісячника, починаючи з березня, виконано широкий комплекс робіт, спрямованих на поліпшення благоустрою всіх населених пунктів, озеленення та покращення стану довкілля.

Всі установи, організації району взяли участь у заходах з благоустрою. Прибрано території прилеглі до установ, а також закріплені за ними згідно вказівки голови райдержадміністрації Юрія Маєвського та голови районної ради Андрія Петринюка.

В рамках щорічної всеукраїнської акції «День благоустрою» працівники Теофіпольської райдержадміністрації, селищної ради та Теофіпольського відділення Красилівської ОДПІ зачистили та покрасили паркан по вулиці Богдана Хмельницького. Працівники відділу освіти райдержадміністрації та районного центру зайнятості покрасили огорожу по вул. Небесної Сотні.

Теофіпольська районна рада, відділ культури та районне управління юстиції провели акцію з благоустрою в парку селища. Представники ЦНАПу, архівного відділу, служби у справах дітей райдержадміністрації, ТРЦСССДМ, КП «Теофіпольгазетадрук» побілили дерева та бордюри. Працівники центральної районної лікарні, ветеринарної медицини, територіального центру (соціального обслуговування) одиноких громадян розчистили придорожні смуги, які були за ними закріплені та інші установи.

Спільна справа прибирання території допоможе виховати бережливе ставлення до навколишнього середовища, й надалі мотивуватиме місцевих жителів берегти та піклуватися про чистоту рідного селища.

Переглядів: 589 | Додав: Ira | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz