lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2016 » Квітень » 28 » Руслана Лижичко виступає за енергоефективність та візьме участь у II Форумі енергоефективного партнерства
15:17
Руслана Лижичко виступає за енергоефективність та візьме участь у II Форумі енергоефективного партнерства

Цього року Форум енергоефективного партнерства, який організовує Держенергоефективності 12 травня у м. Києві, отримав підтримку посадовців високого рівня, міжнародної спільноти, експертного середовища та громадських діячів.

 

Так, Руслана Лижичко, народна артистка України, громадська діячка, народний депутат України V скликання, повідомила про намір взяти участь у II Форумі енергоефективного партнерства. Про це вона написала у своєму блозі на сайті видання "Українська правда".

 

Руслана Лижичко також акцентувала, що підтримує розвиток сфери ефективного споживання енергоресурсів та бачить у цьому шлях до енергетичної незалежності України.

 

"Споживання енергії – ефективне, економне, інноваційне, альтернативне – ось нова філософія, що має опанувати суспільство, яке прагне до свободи і виходу з пут енергетичного рабства у північного недруга. Сьогодні просто гріх не скористатися ситуацією, коли країна готова перейти до цієї нової філософії та форми енергоспоживання і енергоефективності", - повідомила Р. Лижичко та нагадала читачам: "Україна сьогодні неефективно споживає, непрозоро оцінює і розподіляє, неякісно добуває і транспортує, неощадно зберігає власну та придбану енергію".

 

У своїй статті вона зазначила, що має намір активно долучитися до процесу розвитку сфери енергоефективності та "чистої" енергетики. На її переконання, досягнення результатів у цьому напрямку можливе лише за умови конструктивного діалогу та співпраці органів влади та громадськості.

 

"Я вже провела зустрічі з державними структурами та фахівцями на найвищому рівні. Ми хочемо зрозуміти, як зробити так, щоб Україна чим швидше здійснила одну з найбільш ключових реформ – реформу в енергетичній сфері. Питання енергонезалежності для України є питанням не лише гідного позиціонування у світі, але й питанням виживання", - наголосила вона та закликала представників органів влади до активних дій.

 

Одна з таких зустрічей відбулася 26 квітня п.р. у Держенергоефективності. Голова Агентства Сергій Савчук та Руслана Лижичко обговорювали стан розвитку сфер енергоефективності та відновлюваної енергетики в Україні, останні законодавчі ініціативи та плани на майбутнє.

 

За матеріалами інтернет-видання "Українська правда": http://blogs.pravda.com.ua/authors/ruslana/5720a193c5159/

 

Довідково:

II Форум енергоефективного партнерства буде присвячено темі: "Енергосервіс: інвестиції в енергоефективність бюджетної сфери та переваги для житлових будівель".

Детальніше за  посиланням: http://saee.gov.ua/uk/events/previews/1110.

Управління комунікації та зв’язків з громадськістю

Переглядів: 486 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz