lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2016 » Квітень » 20 » Травневі свята без надзвичайних подій
16:09
Травневі свята без надзвичайних подій

 Ми з нетерпінням чекаємо травневих свят, адже вони є чудовою нагодою відпочити разом із сім’єю та отримати позитивний заряд емоцій після нелегких і напружених буднів. Щоб не затьмарити радість вихідних бідою, варто дотримуватись правил безпеки.

 Якщо ви виїжджаєте на відпочинок, обов’язково перевірте: чи вимкнули ви у будинку чи квартирі електроприлади, чи перекрили воду та газ.

Не залишайте без нагляду дітей. Їх неспокійна вдача та природна цікавість мимоволі стають причиною нещасних випадків, тому проведіть бесіду з дитиною про те, у чому може для неї полягати небезпека біля водоймища, в лісі чи, наприклад, поблизу автотраси. І, головне, будьте завжди гарним та гідним прикладом для наслідування.

 Під час відпочинку на лоні природи не варто розводити вогнище, якщо в цьому немає гострої потреби! Не можна робити цього у хвойному молодняку, біля сільгоспугідь. Якщо все-таки хочеться побалувати себе та друзів смаженими шашликами, слід суворо дотримуватись вимог правил пожежної безпеки, а саме: очистіть місце під багаття від трави діаметром до одного метра на відстані не менше 10-ти метрів від найближчих дерев і кущів. Ні в якому разі не залишайте вогонь без нагляду. Залишаючи місце пікніку, переконайтеся в тому, що вогнище повністю згасло, для надійності краще залити його водою або присипати землею.

 Нагадаємо, що відповідно до статті 77 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Порушення вимог пожежної безпеки в лісах - тягне за собою накладення штрафу на громадян від одного до трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб - від трьох до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Знищення або пошкодження лісу внаслідок необережного поводження з вогнем, а також порушення вимог пожежної безпеки в лісах, що призвело до виникнення лісової пожежі або поширення її на значній площі, - тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від трьох до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб - від семи до дванадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян».

 Шановні громадяни, закликаємо вас дотримуватися правил безпеки під час перебування в екосистемах. Пам’ятайте, що з одного дерева можна зробити мільйон сірників, а один сірник – може знищити мільйон дерев!

 Будьте уважними, відпочиваючи на березі річки. Не заходьте у воду напідпитку, не сідайте нетверезими у човен. Ні на хвилину не випускайте з поля зору дітей.

 Веселих та безпечних вам свят!

 

Заступник начальника відділу ЖКГ

та будівництва з питань ЦЗН А. Шайнога

Переглядів: 541 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 5.0/2
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz