lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2016 » Квітень » 26 » Володимир Гройсман про три головні завдання Уряду
09:23
Володимир Гройсман про три головні завдання Уряду

Володимир Гройсман: Три головні завдання Уряду - стабілізувати ситуацію, забезпечити відновлення економічного зростання та соціальну справедливість у країні.

Уряд має забезпечити виконання трьох першочергових завдань – стабілізації ситуації у країні, забезпечення відновлення економічного зростання та соціальної справедливості, що дозволить підвищити якість життя громадян та повернути відчуття гідності за країну. Про це заявив Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман в ефірі телеканалу ICTV увечері понеділка, 25 квітня.

"Стабілізувати ситуацію, забезпечити відновлення економічного зростання і забезпечити соціальну справедливість – три важливі завдання, які ми маємо здійснити. У тому числі, і повернути відчуття гідності за свою країну, – заявив Володимир Гройсман. – Тут мають бути нормальні стандарти якісного життя", – наголосив він.

Глава Уряду наголосив, що стратегічна мета України – "це європейська і євроатлантична інтеграція, це рівень життя, який сьогодні є в європейських країнах". Цей рівень життя можливо забезпечити лише шляхом структурних і глибоких реформ, підкреслив Володимир Гройсман.

Так, необхідно подолати усі негативні явища, що заважають розвитку країни, зокрема корупцію, наголосив Прем'єр-міністр. Глава Уряду навів приклади високих цін на ліки, непрозорої діяльності української митниці та неефективного державного управління. Забезпечення прозорості роботи у цих сферах дозволить повернути до Державного бюджету країни десятки мільярдів гривень, які раніше втрачалися через корупцію та монополії. "Державу треба реформувати достатньо глибинно. Треба таку систему, яка вже ніколи не дасть будь-яким пройдисвітам своїми схемами порушити національний інтерес", – підкреслив Прем'єр-міністр, зазначивши, що реформування цих сфер є одними з пріоритетів діяльності Уряду.

Серед інших важливих для Кабінету Міністрів напрямків роботи – проведення судової реформи, реформа освіти, розбудова доріг, проведення дерегуляції, створення привабливого бізнес-клімату, розробка якісної податкової реформи, а також відродження національної економіки.

Також Уряд забезпечить проведення публічної приватизації державних підприємств. "Там, де сьогодні годівниці тих чи інших людей, які сидять на держпідприємствах, Уряд вже сьогодні демонструє приведення і призначення на посади якісних фахівців", – наголосив він, нагадавши, що Кабінет Міністрів призначив нового керівника ПАТ "Укрзалізниця", обраного у результаті відкритого конкурсу. "Через такі впровадження країна почне змінюватися", – підкреслив Володимир Гройсман.

Прем'єр-міністр зауважив, що новосформований Уряд буде відкритим, забезпечуватиме тісну взаємодію з експертним середовищем, громадянським суспільством, а також Парламентом та Президентом України "для того, щоб наводити лад в країні і вирішувати як оперативні завдання, так і формувати цілісну систему".

Наразі кожне з міністерств працює над визначенням 3-5 пріоритетів роботи у кожній сфері. Оперативний план з конкретними завданнями та чіткими термінами виконання Уряд представить наступного місяця, зазначив Глава Уряду.

"Для мене влада не є цінністю і не самоціллю. Для мене важливо, щоб ми могли змінити ситуацію в країні. Я би хотів, щоб коли я піду, у країни було блискуче майбутнє. Я всього лише один з 45 мільйонів, але якщо у цій країні буде 45 мільйонів людей, у яких з'явиться надія, це того варто", – наголосив Прем'єр-міністр.

При цьому, Глава Уряду зауважив, що прийняття непопулярних рішень є неминучим. "Але якщо я буду робити це для того, щоби у нашій країні з'явилося майбутнє, і наші діти не були під тиском, я готовий це робити. І в цьому є сама суть", – підкреслив Володимир Гройсман.


Джерело: http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=248992891&cat_id=244274130

Переглядів: 482 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz