lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Серпень » 28 » Засідання колегії райдержадміністрації
14:48
Засідання колегії райдержадміністрації

Під головуванням голови райдержадміністрації Юрія Маєвського проведено чергове засідання колегії районної державної адміністрації, за участю голови районної ради Віктора Лебединського, заступника голови райдержадміністрації Тетяни Фільчук, керівника апарату райдержадміністрації Олени Ковцун, керуючого справами виконавчого апарату районної ради Людмили Глов'юк, директорів шкіл, дошкільних установ, начальників управлінь, відділів райдержадміністрації, сільських, селищних голів району.

Першим на порядку денному розглянуто питання підготовки закладів освіти району до нового 2015-2016 навчального року. З даного питання присутніх проінформував начальник відділу освіти райдержадміністрації Анатолій Пасека. У своєму виступі він стисло окреслив роботу, яка була проведено по підготовці навчальних закладів району до нового навчального року: проведення капітальних ремонтів класів, забезпечення шкіл технічним інвентарем, перекриття дахів. Загалом на 1 вересня цього року мережа дошкільних навчальних закладів буде складатися з 32 дошкільних начальних закладів. Кількість дітей, охоплених дошкільною освітою, становитиме 1058 чол., у 2014 році – 1047. Проведена робота дає можливість на 100% забезпечити обов’язковою дошкільною освітою дітей п’ятирічного віку, що є одним з найвищих відсотків в області. Відповідно до планової мережі у 2015-2016 році в загальноосвітніх навчальних закладах навчатиметься 2987 учнів, в тому числі 278 першокласників. Навчально-виховний процес здійснюють 648 педагогічних працівників, з яких 525 (81%) працюють у загальноосвітніх, 107 (17%) у дошкільних, 16 (2,4%) у позашкільних навчальних закладах. Зменшилася кількість працюючих пенсіонерів – з 24 до 16 (3,0%). Проводиться робота з підготовки котельного господарства до роботи в осінньо-зимовий період. За кошти з обласного і районного бюджету проводилася робота по встановленню твердопаливних котелень. Харчоблоки в навчальних закладах в цілому відповідають санітарно-технічним нормам. Харчування буде організовано за рахунок коштів районного бюджету, бюджетів сільських та селищних рад та спонсорської допомоги батьків, агроформувань, надходжень із власних навчально-дослідних ділянок.

З питанням проведених заходів щодо стабілізації та зниження захворюваності на туберкульоз серед населення району до присутніх звернулася Лариса Борисевич, лікар-фризіатр Теофіпольської районної лікарні.

Основною проблемою бачить гостру нестачу вакцини БЦЖ. Наша держава закупала необхідну її кількість у Російській Федерації. Контракти поставки даної вакцини в Україну припинені, а нові договори з Республікою Польщею на даний час не укладені. Існує небезпека зараження населення і поширення цієї недуги. Зазначила, що на даний час в районі 2 хворих на туберкульоз, з яких одна дитина. З квітня цього року відновлено роботу цифрового флюорографу. Велика кількість населення вже перевірена. Проте небезпеку вбачає у поширенні туберкульозу серед людей пенсійного віку.

З питанням виконання виконкомами сільських, селищних рад району делегованих повноважень органів виконавчої влади у галузі культури виступила головний спеціаліст відділу культури райдержадміністрації Маріанна Садов’юк-Поберезька. Базова мережа закладів культури нараховує 94 установи: відділ культури Теофіпольської райдержадміністрації Хмельницької області, дитяча художня, музична школи, 50 закладів культури клубного типу, 41 бібіліотека. Всього по штату нараховується 169 працівників. В галузі культури існує ряд проблем: відсутність автотранспорту, комп’ютерної техніки, капітального ремонту потребують деякі заклади культури. Теофіпольська дитяча художня школа потребує відкриття класу комп’ютерної графіки.

Останнім розглянуто питання щодо підсумків роботи із зверненнями громадян в райдержадміністрації, сільських та селищних радах району у І-му півріччі 2015 року. За всіма питаннями колегії прийнято відповідні розпорядження.

Переглядів: 706 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 1.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Серпень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz